سلام عزیزای دلم داره میشه ۳۵ سالم و یه دختر ۸ ساله دارم خانواده شوهرم چند سال گیر دادن که باید پسر دار بشم یعنی از اول ازدواجم، حدود دوازده سیزده ساله که ازدواج کردم چند وقت پیش پدر همسرم گفت که اگه نمیتونی باردار بشی از پسرم جدا شو چند بار هم مادر شوهرم گفت تو خوشگلی و خونواده دار و با کمالات اگه نمیتونی یه پسر برا بچم بیاری طلاق بگیر قول میدم بهترین ازدواج رو داشته باشد منم کلی دکتر رفتم ولی همه میگن مشکلی نداری اما از نمیدونم چرا نمیشه دیگه نمیدونم چکار کنم اگه کسی دکتر خوب میشناسه معرفی کنه اینم بگم خودم عاشق بچه هستم واقعا دلم میخواد کلی بچه داشته باشم
دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
خانواده همسرت واقعا خیلی آدمای بی فرهنگی هستن جنسیت بچه که دست تو نیست تو که تقصیری نداشتی شوه ...
شوهرم مرد خوبی اجازه دخالت نمیده من بهش نگفتم پدر و مادرش چی گفتن نمیخوام رابطش باهاشون به هم بریزه اما خوب موضوع اینه که میدونم خودشم ته دلش مسر میخواد خودمم دلم میخواد
دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
برو پیش دکتر محمدرضا برنجیان سمت مجیدیه بیشتریا برای جنسیت میرن پیشش
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
عزیزم چه خانواده بی فرهنگی بنظرم حتما به شوهرت بگو وقتی نمیشه به زور ک نمیشه ای بابا
دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزیای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمیکند. نه دریا، نه آفتاب، نه درختها، نه آدمها، نه فیلمها، نه لباسهایی که تازه خریدهام. نمیدانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درختها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمیدانم
شوهرم مرد خوبی اجازه دخالت نمیده من بهش نگفتم پدر و مادرش چی گفتن نمیخوام رابطش باهاشون به هم بریزه ...
خب خداروشکر عزیزم خودتو ناراحت نکن چون دست تو نیست که هر چی خدا بخواد عزیزن دعا کن بچت سالم باشه فقط دعا میکنم مشکلت زودی زود حل بشه 🤲
گوش هایم را میگیرم! چشمهایم را می بندم! زبانم را گاز میگیرم! ولی حریف افکارم نمی شوم! چقدر دردناک است فهمیدن..!! خوشبحال عروسک آینه آویزان به آینه ماشین، تمام پستی بلندی زندگیش را فقط میرقصد..!! کاش زندگی از آخر به اول بود.. پیر به دنیا می آمدیم.. آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم... سپس کودکی معصوم میشدیم و در، نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم..!!!
ادمای خوبی هستن از اول ازدواج بهم گفته بودن که نوه پسر میخوان منم بهشون قول داده بودم
وای، جنسیت به مرد بستگی داره، نه زن، مرد دوتا کروموزوم x و y داره و زن فقط کروموزوم xداره! اگه yبده تو میشه پسر واگهx بده تو میشه دختر، به نظرم با یه دکتر زنان صحبت کن که اینارو به مادرشوهر بگه یا یه مشاور بگه،