2777
2789
خانواده همسرت واقعا  خیلی آدمای بی فرهنگی هستن جنسیت بچه که دست تو نیست تو که تقصیری نداشتی شوه ...

شوهرم مرد خوبی اجازه دخالت نمیده من بهش نگفتم پدر و مادرش چی گفتن نمیخوام رابطش باهاشون به هم بریزه اما خوب موضوع اینه که میدونم خودشم ته دلش مسر میخواد خودمم دلم میخواد

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنسیت قطعی میخوای فقططط ای وی اف 

برو پیش دکتر محمدرضا برنجیان سمت مجیدیه بیشتریا برای جنسیت میرن پیشش 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بصورت علمی بگو..مرد هم کروموزوم ایکس دختر و هم کروموزوم ایگرگ پسر داره....زن فقط ایکس دختر داره

پس جنسیت کاملا به مرد مرتبطه

و اینکه اجازه نده دخالت کنن...بگو شما خیلی دوست دارین خودتون حامله بشین..من راضیم دخالت در زندگیم نکنید

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
هنوز تو جاهلیت موندن  مرد سالاری تو خونشونه  مگه دختر چشه؟انقدری ک دختر دلسوز خانوادست ک ...

عزیزم مگه نمیدونی میگن پسر نام مرد رو حفظ میکنه و گسترش میده نه اینکه مرد های این دوره زمونه خیلی خوبن دیگه نیازه نامشون پایدار هم بمونه 🤣🤣🤣🤣 

عزیزم چه خانواده بی فرهنگی بنظرم حتما به شوهرت بگو وقتی نمیشه به زور ک نمیشه ای بابا

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

عزیزم ۹۹درصد جنسیت با مرده .

خوانواده شوهرت خیلی بی درک و بیشعور هستن .

اگه تهرانی برو رویان حرف اول تو ایران میزنه عالیه .

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
شوهرم مرد خوبی اجازه دخالت نمیده من بهش نگفتم پدر و مادرش چی گفتن نمیخوام رابطش باهاشون به هم بریزه ...

دوست من رفت با این روشهای پزشکی پسر دار شد هم مشکل ذهنی داره هم قلبی طفلکی

بازم بچه دار شو ولی هر چی شد بگو خدایا شکرت

بعدم عزیزم برو مشاوره کم کم یادت میده این حرفا برات بی اهمیت باشه

شوهرتم که باهاته

خب اگر بشی هم شاید دختر بشه شمام که یه دختر داری پس ای وی اف کن اگر تهرانی دکتر کومار تپ سعادت اباد ...

آره تهرانم با ای وی اف یا رژیم 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
شوهرم مرد خوبی اجازه دخالت نمیده من بهش نگفتم پدر و مادرش چی گفتن نمیخوام رابطش باهاشون به هم بریزه ...

خب خداروشکر عزیزم خودتو ناراحت نکن چون دست تو نیست که هر چی خدا بخواد عزیزن دعا کن بچت سالم باشه فقط دعا میکنم مشکلت زودی زود حل بشه 🤲

گوش هایم را میگیرم! چشمهایم را می بندم! زبانم را گاز میگیرم! ولی حریف افکارم نمی شوم! چقدر دردناک است فهمیدن..!!           خوشبحال عروسک آینه آویزان به آینه ماشین، تمام پستی بلندی زندگیش را فقط میرقصد..!!                               ‌‌‌‌‌‌                      کاش زندگی از آخر به اول بود.. پیر به دنیا می آمدیم..                آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم... سپس کودکی معصوم میشدیم و در، نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم..!!!
ادمای خوبی هستن از اول ازدواج بهم گفته بودن که نوه پسر میخوان منم بهشون قول داده بودم    

وای، جنسیت به   مرد بستگی داره، نه زن، مرد دوتا کروموزوم x و y داره و زن فقط کروموزوم xداره! اگه yبده تو میشه پسر واگهx بده تو میشه دختر، به نظرم با یه دکتر زنان صحبت کن که اینارو به مادرشوهر بگه یا یه مشاور بگه،