2777
2789
عنوان

دعاکنید برام خوب بشم خستم😭😭

123 بازدید | 17 پست

وسواس دارم 

مشاور رفتم گفت دست خودته 

مشاور مدهبی رفتم گفت اعتنا نکن

به کی بکم دردمو  فراموشی گرفتم  میرم طهارت برمیگردم نجسم خسته شدم اصلا انگار همه چی نجسه و هیجی پاک نیست😭الانم بعد حموم اومدم خوابیدم ولی هنوز یقین ندارم پاک شده باشم  و اصلا یقین دارم که نشستم تو رو خدا با دلای پاکتون دعا کنید من خوب بشم با یقین اینکه پاک شدم میام بیرون ولی تا میام بیرون لباسرمیپوشم یقین میکنم که نشستم  خدا صدامو نمیشنوه شماها دعام کنید😭😭😭😭😭😭خیلی به دعاهاتون نیاز دارم دریغ نکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کار بهت میگم بکن درسته سخته برات پ چن روز بهت فشار میاد اما اگه تحمل کنی دیگه راحت میشی 

چن روز دقیقا برعکس رفتار کن اگه ذهنت میگه برو طهارت بگیر سفت بشین نرو اگه ذهنت میگه دستت رو بشور دست نشسته رو بزن به صورتت اینا البته مثال گفتم که متوجه بشی مثلا کسی که وسواس بهداشت داره چن بار که دستش رو بکشه کف توالت خیلی تاثیر داره روش 

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیزم وسواس دست خودته تانخوای هیچ کس نمیتونه کمکت کنه

خیلی تلاش کردم ولی متاسفانه وسواسم نوع بده کلا بعد طهارت فراموش میکنم اوکن قسمت را شستم دوساعت بعل یادم میاد که تطهیر انحام نشده یا  ۵ دقیقه  بعد خروج این خیلی ازاد دهتدس

ببین تو باید درگیر یه فعالیت سنگین بشی تا کم کم بهتر بشی. وقتت زیاده. برو دنبال کاری که بهش علاقه دا ...

خیلی کار دارم خصوصا درس ولی وسواسم هم فکری هم عملی اصلا نه میزاره به کارم برسم از اون طرف  چون غرق وسواس شدم تا میام کاری انجام بدم وسواس فکدی ازارم میده

یه کار بهت میگم بکن درسته سخته برات پ چن روز بهت فشار میاد اما اگه تحمل کنی دیگه راحت میشی  چن ...

میفهمم ابجی ولی من همیشه یقین دارم که نشستم یعنی جودی که حای شک برام نمیزاره حتی اکر برم حموم شلنم سیار رو محل  بگیزم باز میگم نجسم نشستم

مطمنی طهارت فراموش کردی یاشک داری؟

من همیشه یقین دارم که نشستم یعنی جودی که حای شک برام نمیزاره حتی اکر برم حموم شلنگ سیار رو محل  بگیزم باز میگم نجسم نشستم الان حموم بودم  اب گرفتم از بالا تا پایین بدنمو ولی همچنان  یقین دارم ی گوشه از بدنو نشستم😭😭