2777
2789

بسپار به زمان

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری کردم نتونستم

تصمیم گرفتم جایگزین بزارم

با شوهرم دوست شدم و الان نامزد کردیم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
ادم وقتی جدا میشه ک یقین پیدا میکنه طرف در حدش نیس کسی ک در حد ادم نباشه خود ب خود فراموش میشه

من جدا نشدم اون خواست بعد از سه سال جدا شه منم حرفی نزدم الانم چه بخوام چه نخوام باید فراموش کنم ولی نمیدونم چجوری...

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍
من جدا نشدم اون خواست بعد از سه سال جدا شه منم حرفی نزدم الانم چه بخوام چه نخوام باید فراموش کنم ولی ...

برای خودت برنامه بریز روزا و شبا بیکار نباش بیکار که باشی خواه یا ناخواه بهش فکر میکنی خودتو مشغول کن

صلح طلب،ولی جنگ بلد😎😒😉🤫😃
هرکاری کردم نتونستم تصمیم گرفتم جایگزین بزارم با شوهرم دوست شدم و الان نامزد کردیم

تونستی فراموش کنی با جایگزین؟

برای خودت برنامه بریز روزا و شبا بیکار نباش بیکار که باشی خواه یا ناخواه بهش فکر میکنی خودتو مشغول ک ...

چشم ،ممنونم از نظرتون🌱🤍

اگه قراره یادت نره چرا طلاق گرفتی   اگرم جدا شدی دوست بودین خوب بازم دلیل هست که یادت بره به بد ...

چشم ممنونم از نظرتون🙏❤