2777
2789

منم نمیدونستم ولی گویا اره

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ممکنه هم ام ار ای هم تست ممکنه منفی کاذب بشه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

اره تست پی سی ار منفی کاذب زیاد داره تا ۴۰ درصد

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

یه بار تست کرونادادم

بعد جوابش اومده رو گوشیم

نوشته بود جناب اقای فلانی 

ملتی که هنوز تشخیص نداده کسی با فلان اسم زنه یا مرده ،،می خواد کرونا رو تشخیص بده؟؟؟😏

بر محمد و آل محمد صلوات
تست خون نه. تست گوش پاک کن که میکنن تو بینی و دهان اون رو بده بگن منفی سرما خوردگیه ولی حال طرف خیل ...

بله

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم