2777
2789

من هر موقع زنگ میزدم به مادرشوهرم که مثلا شام میخوایم بیایم گیر میداد توروخدا بگو چی بزارم برات منم میگفتم هر چی دوست داری میگفت نه خودت بگو گیر سه پیچ میداد مثلا چندتا غذارو میگفت که کدومو میخوای مثلا من یکیشو میگفتم میگفت باشه بعد که میرفتیم خونشون میدیدم یه چیز دیگه گذاشته😐😐چرا واقعا؟؟؟

ادامه پست بعد👇

تازه این خنده داره من قبلا از فسنجون متنفر بودم ولی شوهرم عاشق فسنجون بود...کلا خانواده شوهرم هر موقع فسنجون میزاشتن دعوت میکردن شوهرم میگفت خانومم بدش میاد لطفا یه غذای ساده کنارش بزار که از اون بخوره مادرشوهرمم میزاشت خداییش ولی خیلی بدش میومد!!

ولی من یه بار خودم درست کردم واسه شوهرم یه کوچولو ازش خوردم دیدم به چه خوشمزست من چقد احمق بودم که نمیخوردم تا حالا😐😂

ولی هیچکس خبر نداشت...واسه روز پدر رفتیم خونه مادرشوهرم اینا رفتم اشپزخونه گفتم کمک نمیخوای مامان چی گذاشتی...با بدجنسی گفت فسنجون میخوری دیگه چون فقط همینه😏

گفتم اره سر سفره دوبار کشیدم از همشون دیرتر کشیدم کنار اخرشم گفتم خیلی خوشمزه بود مامان دستت درد نکنه ...

مادرشوهرم دهنش باز مونده بود فقط توقع داشت گشنه بودم یا حرصم بده فک کنم😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا یه انسان با روان سالم باید از عمد یه غذاهایی درست کنه میدونه عروسش دوست نداره

واقعا دلیل این رفتارای بیمارگونه رو نمیفهمم

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

🤣🤣🤣

نارحت نمیشی منم یکی بهم بگه‌‌بغل غذا اصلی یه ساده هم بزار برای فلانی

بدم میاد..نمیزارم😐

منم زنگ‌ میزنم شوهرم میگم شام چی بپزم؟

طبق معمول میگه ماکارونی

ولی من دقیقن غذایی که‌ اون میگه رو حوصله ندارم☺

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست
دلیل این رفتارا چیه واقعا😆

🤣🤣حسودی 

هیچکاریم نکنی ازعروس خوششون نمیاد

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !