2777
2789
عنوان

بیاین یه چی بگم بخندین از مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 51 پست
مادرشوهرمنم وقتی چیزی میخریم مثلا ماشین زمین باغ میگه پسرم مبارکت باشه هیچوقت نمیگه مبارکتون باشه

مادرشوهر منم اوایل عروسیمون میگف دخترم هی میگه بریم خونه زنداداش منم گفتم اونجا خونه ی داداشته😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم بم میگف موهاتو نریز بیرون خوشم نمیاد آرایش نکن خوشم نمیاد انگار واس اون اینکارو انجام میدادم😐ی بار موهام ی کوچولو ریختم بیرون گف چقد زشت شدی😐رفتم موخامو جلوش چتری زدم😂آرایشمم طبع دلم انجام میدم....دارم ازشرشون خلاص میشم دعام کنید فقد

😔💝

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
🤣🤣🤣 نارحت نمیشی منم یکی بهم بگه‌‌بغل غذا اصلی یه ساده هم بزار برای فلانی بدم میاد..نمیزارم😐 ...

عزیزم من ماهی یه بار میرم میدونه که از چی بدم میاد میتونه یه نوع بزاره...

یادم بم میگف موهاتو نریز بیرون خوشم نمیاد آرایش نکن خوشم نمیاد انگار واس اون اینکارو انجام میدادم😐ی ...

منم لاغر کرده بودم مادرشوهرم میگف نه لاغر که میشی دهنت گشاد میشه زشت میشی😐

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍
مادرشوهرمنم وقتی چیزی میخریم مثلا ماشین زمین باغ میگه پسرم مبارکت باشه هیچوقت نمیگه مبارکتون باشه

من دیروزروز پدررفتیم یه کیک بزرگم گرفتیم.

یکبار ازمن تشکرکردن وازشوهرم.

بعدش تاعصری که اونجابودیم ۵یا۶باردیگه فقط ازاون .انگارفقط اون خریده.هی محمددستت دردنکنه محمددستت دردنکنه محمددستت دردنکنه چسبید☹😐بنظرت بامعنی بود؟نمیدونم چرامنونمیدیدن

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

همشون خیلی عجیب غریبن امروز اتفاقا داشتم بهش فکر میکردم زنگ میزنه میگه ناهار ، شام یا عصرانه بیاید بعد توقع داره بلافاصله یک ربع نگذشته از غذا سریع خداحافظی کنی بری یکبارم گفت خیلی بدم میاد مهمان بیشتر از زمانی که دعوت هست بمونه 

دلیل این رفتارا چیه واقعا😆

تصور کن من باردار بودم بعد شب به زور ما رو نگه داشتن و نون و پنیر و گوجه گذاشتند جلومون!!!!

با خودم فکر می کردم که اگه دخترش هم بود همینو جلوش می زاشت یا بساط کباب راه میانداخت تا دخترش جوون بگیره!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
من دیروزروز پدررفتیم یه کیک بزرگم گرفتیم. یکبار ازمن تشکرکردن وازشوهرم. بعدش تاعصری که اونجابودیم ...

مامان من این مدلیه یه چیزی میخریم هی تند تند از شوهرم تشکر میکنه فقط یبار ازمن

تیکر بارداری نیست .