من هر موقع زنگ میزدم به مادرشوهرم که مثلا شام میخوایم بیایم گیر میداد توروخدا بگو چی بزارم برات منم میگفتم هر چی دوست داری میگفت نه خودت بگو گیر سه پیچ میداد مثلا چندتا غذارو میگفت که کدومو میخوای مثلا من یکیشو میگفتم میگفت باشه بعد که میرفتیم خونشون میدیدم یه چیز دیگه گذاشته😐😐چرا واقعا؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)
مادرشوهرمنم وقتی چیزی میخریم مثلا ماشین زمین باغ میگه پسرم مبارکت باشه هیچوقت نمیگه مبارکتون باشه
من دیروزروز پدررفتیم یه کیک بزرگم گرفتیم.
یکبار ازمن تشکرکردن وازشوهرم.
بعدش تاعصری که اونجابودیم ۵یا۶باردیگه فقط ازاون .انگارفقط اون خریده.هی محمددستت دردنکنه محمددستت دردنکنه محمددستت دردنکنه چسبید☹😐بنظرت بامعنی بود؟نمیدونم چرامنونمیدیدن
آی ام امام رضایی😍. خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز ❤ همیشه بهم حواست هست . 👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !