2777
2789
عنوان

بیاین یه چی بگم بخندین از مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ی کیک گرفتیا😂😂😂

اخه شوهرم درامدداره .بنظرم اومد که توی ۵ساعت که اونجاییم .کم ولی ازهردو تشکرکنن .بگن بچه هادستتون دردنکنه خیلی خوشمزه بود.

نه که بیستبار محمددستت دردنکنه محمدعالی بود محمد خبلی خوشمزه بود محمد چه عالی و....

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
همشون خیلی عجیب غریبن امروز اتفاقا داشتم بهش فکر میکردم زنگ میزنه میگه ناهار ، شام یا عصرانه بیاید ب ...

وای من از خدامه بعد غذا سریع خداحافظی کنم برم!!!!  

مهمون هاشون که میامد برای شام ساعت ۱ نصفه شب به زور بلند می شند برند خونشون!!!  بعد انتظار دارند تا اون لحظه عروس خانواده خوش و خرم دست به سینه در خدمتشون باشه!!!!  من ساعت ۱۱ به بعد نیمه خوابم!!!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
همشون خیلی عجیب غریبن امروز اتفاقا داشتم بهش فکر میکردم زنگ میزنه میگه ناهار ، شام یا عصرانه بیاید ب ...

این مادرشوهرمن توقع داره همش اونجا باشیم و بچسبه بهمون...از دوروزم که بگذره رفتارش عوض میشه بد رفتاری میکنه😐😐

من دیروزروز پدررفتیم یه کیک بزرگم گرفتیم. یکبار ازمن تشکرکردن وازشوهرم. بعدش تاعصری که اونجابودیم ...

آره دیگه یعنی پسرمون خریده پولشو داده تو کاره ای نیستی....

من یه بار میخوام بگم آره مادرشوهر فلانی هرچی میخرن ب جااینکه به دوستم و همسرش بگه مبارکتون باشه به پسرش  میگه مبارکت باشه دوستم ناراحت بود منم بهش گفتم ول کن تو با مبارک گفتن و نگفتن اون که نمیخواد بهت چیزی بشه هررفتاری بکنه داره چیزی که ته دلشه رو به ظاهر میاره تو فقط میشناسیش کی چه جوریه وگرنه اصلا برات اهمیت نداشته باشه 

مطمئنم روهوا میگیره

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍
توقع داشته بنر بزنن براشون😂

نه😂😂😂😂میگم یه باربگن ولی بگن بچه ها مرسی.نه فقط محمدمرسی

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
اخه شوهرم درامدداره .بنظرم اومد که توی ۵ساعت که اونجاییم .کم ولی ازهردو تشکرکنن .بگن بچه هادستتون در ...

حق باتوعه کاملا

آره دیگه یعنی پسرمون خریده پولشو داده تو کاره ای نیستی.... من یه بار میخوام بگم آره مادرشوهر فلانی ...

اره ماشینم میخریم وقتی درموردش میخوان حرف بزنن میگن ماشین ممد اینجور اونجور☹😞.خوب منم هستم اینجا .بگن ماشین بچه ها.دیروزم همشون هی ممد عالی بودمرسی ممد خیلی لطف کزدی .ممد خوش مزه بود 😞من درامدندارم ولی خانم خونه هستم

تصور کن من باردار بودم بعد شب به زور ما رو نگه داشتن و نون و پنیر و گوجه گذاشتند جلومون!!!! با خودم ...

حالا من بارداربودم مادرشوهرم شام نگهمون داشت من ویارخیلی بدی به کباب داشتم کلا گوشت نمیخوردم توحیاط قشنگ فرش انداختن سفره انداختن وکبابارم پدرشوهرجان زحمتشوکشید همبنکه گذاشتن وسط سفره گلاب به روت حالم بهم خورد🤣🤣🤣🤣شب به یادموندنی شد شوهرم مدت ها اسم کباب میشنید تهوع میگرفت

خدایاشکرت
نه😂😂😂😂میگم یه باربگن ولی بگن بچه ها مرسی.نه فقط محمدمرسی

منو بگو که دوسال رفتم سرکار جون کندم خونه خریدیم اخرشم مادرشوهرم به خواهرشوهرم میگه نگو بریم خونه زنداداش اونجا خونه داداشته😐

وای من از خدامه بعد غذا سریع خداحافظی کنم برم!!!!   مهمون هاشون که میامد برای شام ساعت ۱ نصفه ...

برای ما هم اصلا محل نمیزاره فقط با سگ و‌گربش بازی میکنه بعد تو روی آدم میگه از مهمان اصلا خوشم نمیاد تازه دو تا خدمتکار شخصی هم داره بچه هاش بهش میگن علیاحضرت انقدر توی حسه 😅😅

اخه شوهرم درامدداره .بنظرم اومد که توی ۵ساعت که اونجاییم .کم ولی ازهردو تشکرکنن .بگن بچه هادستتون در ...

کلا اینطوریه دیگه هر خوبی کنی از چشم پسرشون میبینن هر بدی هم بشه از چشم عروس میبینن😁

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اره ماشینم میخریم وقتی درموردش میخوان حرف بزنن میگن ماشین ممد اینجور اونجور☹😞.خوب منم هستم اینجا .ب ...

دقیقا درسته....تا بوده همین بوده آبجی...هرچقدرخوب باشی باز چشم دیدنت و ندارن 

بخدا هیچ عروسی مثل من خوب نمیشه هرکاری براشون کردم مثل دخترشون بودم ولی بعد این تغییر میکنم چون خوبیام به چشمشون نمیاد حداقل بد میشم که نسوزم