2777
2789
عنوان

دیگه خدا رو قبول ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4644 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها صلاح من عذاب تا آخر عمره؟

بعد هرسختی قطعا آرامشی هست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اگه خواسته ات معقول بود که میتونستی  بگی

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اینجا نمیخوام بگم ، دوس ندارم بگم ، چون ممکنه ی آشنا بخونه 

دلیلی نداره خواسته ام معقول نبوده باشه

اینجوری نگو عزیزم خدارو خوش نمیاد

شاید هنوز وقتش نشده یا شاید به صلاحت نبوده عزیزم

خدا بده بنده هاشو نمیخواد،مشکلات ،سختی وفرازو نشیب های زندگی نصیب همه کس شده وکسی بی مشکل نیست، اما نوع فرازونشیب‌های زندگی  وآزمایش های الهی هرکس با بقیه فرق داره

اگه امیدت رو به خدا از دست بدی اوضاع بهتر نمیشه

به خدا توکل کن و بپسار دست خد شاید الان نه شاید فردا نه ولی یه جا که انتظارش رو نداری برات جبران میکنه😊

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

مثل اینه بگی پدرم رو قبول ندارم چون اون عروسکی کت میخواستم و خیلی اصرار کردم رو نخرید برام.قرار نیست هر چیزی می میخوایم همون موقع فراهم بشه برامون.شاید تو یه چیزایی از خدا خواستی .خدا بهت نداده.اما یه جوری بهترشو داده.اما تو چون اونو میخواستی متوجه نشدی..خدا هست.همیشه هست.گوش شنوایی هم داره.بنده هاشم خیلی دوست داره .اونایی ک خیلییی دوست داره میخواد بیشتر صداش کنن..یکم فکر کن.ببین خدا بهت چی داده.تو الان تو یه خانواده ای..تو خونه زندگی میکنی..صبحا بیدار میشی پدر و مادرتو میبینی...گاهی صدای خندت تا هوا میره...گاهی بیرون میری و حسابی خوش میگذرونی...لباسای خوب گاهی میپوشی...اینا برا تو شاید چیزی نباشه...اما از نظر خیلیا تو خوشبختی...به زندگی جوردیگه نگاه کن

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

خاک بر سرت شیطان پرستی چیه.

حاجت حتما صلاحت نبوده. 

منم کلی دعا کردم وحاجتمو هنوز نداد.

جهانشو وخلقته خودتو ببین  به خدا پی میبری.

صبره با توکل تو مشکلاتت داشته باش .

و دینتو درس کن

بعد هرسختی قطعا آرامشی هست

۱۸ سال گذشت پس کو آرامش😐

ب همونی ک شما بهش میگید خدا قسم اگه تا شب معجزه ای شد ک تا آخر عمر طلب بخشش میکنم از اون بالاسری 

ولی اگه نشد راهی جز شیطان پرستی جلوم نیست ک ازش متنفرم و همیشه ابلیسو لعنت میکنم

طرف سی سال دعا میخونه قبول نمیشه بعد این همه صبر وتلاش دعاش قبول میشه

ناشکری نمیکنه بعد یاد بگیر اول تلاش کنی بعد دعا خواهشا تا تقی ب توق میخوره این همه برچسب ب خدا نزن

والا ما دعا میخونیم برعکس میشه ولی درس نمیشه ولی ناامید میشیم ولی همچین جسارتی نمیکنیم گلم هرچی ب وقتش

ما هیچ الهی همه تو