2777
2789
عنوان

دیگه خدا رو قبول ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4645 بازدید | 98 پست
خداستا نه نعوذبالله غول چراغ جادو که هرچی شما خواستی بگه چشم

یعنی بعد از ۱۸ سال دعا کردن نمیخواد حداقل یکیشو براورده کنه 

میگن خدا گفته از شما حرکت از من برکت 

من حرکت کردم زندگیم بدترشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانیت فقط یک شعار شده و گرنه خدا خیلی پر رنگ به انسان بودن اشاره کرده  

این یه جواب واسه آدماییه که دنبال راه در رومیگردن

خداودین وپیغمبرونمیخواد قبول کنی 

ولی به جاش میشه دزدی نکردمهربون بود به بقیه کمک کردو...

انسان بودن یه قسمت ازباخدابودن

همچین میگه 18سالمه

از 6سالگی خدا بهم نداده انگار انگار 60ساله به درگاه خدا تضرع میکنه خدا بهش نداده

والا سالک ها هم چندین سال به درگاه خدا التماس و مناحات میکنن انقدر توقع ندارن از خدا

خدا رو چی میبینین؟

یه غول چراغ جادو که هر وخ هرچی خواستین براتون دربیاره بده دستتون؟

اگر نظرت به خدا اینه راهت غلطه

صرفا نظرم رو میگم.اعلان ها رو هم نخونده حذف میکنم.مهربون باشیم☺
اینجوری نگو عزیزم خدارو خوش نمیاد شاید هنوز وقتش نشده یا شاید به صلاحت نبوده عزیزم خدا بده بنده ها ...

اسم خدا رو ک الان خوندم گریم گرفت 

من از ته قلبم قبولش داشتم ولی هیچوقت جواب دعاهامو نداد

یعنی بعد از ۱۸ سال دعا کردن نمیخواد حداقل یکیشو براورده کنه  میگن خدا گفته از شما حرکت از من ب ...

من نمیدونم دردت چیه ولی مطمئنم از دردایی که من کشیدم کمتره که بیشتر نیست 

ولی اگه قرار بود خدا برا ما هرکاری کنه دلیلی برای خلقت نبود آدم ها باید تلاش کنن 

خودشم شما سنی ندارین که 

خیلی باید تلاش کنید و آینده تون رو تغییر بدین

تقی ب توقی کدومه خواهر ۱۸ سال پشت سرهم عذاب🤨

تو خیابون خوابیدی؟؟تا حالا دستت جلو کسی دراز شده؟؟مجبور شدی التماس به بقیه بکنی؟؟تا حالا واسه نون شب محتاج بودی..شده با حسرت بستنی خوردن یکیو نگاه کنی...شده دلت بخواد یه غذای گرم داشته باشی تو خونت...شده دلت بخواد یکی باشه که بهت بگه دخترم بیا غذا...

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
تقی ب توقی کدومه خواهر ۱۸ سال پشت سرهم عذاب🤨

گلم اگ ت 18 سالته من بیست و یک سختیام بیشتره اول تلاش بعد دعا من ادمیم شاید یه نمازم قضا نشه دعام همیشه ب جاست صدقه م بازه سروقتش میدم

دعامم بدتر برعکس میشه ولی خدا شاهده یه بار پا پیش نکشیدم توهین نکردم شایدم دلم خیلی شکسته ولی میدونم یه روز خوب می رسه

ما هیچ الهی همه تو