2777
2789

فعلا نمی‌خوام چیزی بگم چون حتی هزارتومان هم پول ندارم. می‌خوام فعلا پیش برم تا چیزی به نامم کنه . دوتا بچه دارم طلاق نمیتونم بگیرم. خواهشاً راهنمایی کنید ، نگید چرا نصب کردی.

حالا کمکم کنید

شماره هام از تو مخاطبینش پاک کردم و پیامک که میاد هم پاک کردم. اگه تو قسمت امنیت نره حالت عادی نمی‌فهمه ؟همه کارا انجام دادم دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم تلگرام روح هست؟ من ایکس پلاس نصب کردم

الگرامی نصب کن حالت روح داره 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

وقتی شروع به چت کردن از پیاما شون فیلمو عکس برا مدرک داشته باش

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
پس میخای چه کارش کنی؟

فعلا از تو چتا شک دارم که رابطه جنسی بوده یا این قرار اولین بار.

فعلا باید بسوزم . خودم از لحاظ جنسی اکتیو باشم و اینکه بتونم خونه یا زمینی چیزی به نامم کنم . الان دست خالی کجا برم. بهش بگم می‌دونم ولی بمونم تو خونه که پروتر میشه . فعلا فقط دورادور مواظب باشم قرار جنسی نزارن تا ببینم چه گلی به سر بگیرم

چرا انقد دنیا خراب شده..چرا اینجوری میکنن مردم..چرا ب حق خودشون قانع نیستن..من از همین ترسِ ک ازدواج نکردم..اصلا نمیتونم بفهمم عکس العملم چیه

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .