2777
2789
عنوان

شوهربی احساس

268 بازدید | 31 پست

کیا شوهراشون بی احساسه ؟چیکارمیکنین؟؟؟من که حسرت یه دوس دارم گفتن به دلم مونده حسرت یه پیام عاشقانه 😭😭😭واقعا دیگه خسته شدم تواوج جوونی پیرشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال...... 20 سال دیگه با خودت میگی چزا عمرمو حروم کردم واسه این آرزوهای فانتزی، تازه میفهمی سال ...

آخه واقعا سخته همیشه آرزو داشتم شوهرم نازمو بکشه لوسم کنه وحرفای عاشقانه بزنه ولی دریغ از حتی یه کلمه حتی تونامزدی😔😔بعضی وقتا واقعا احساس کمبود میکنم

ول کن بابا من انقدر به دست وپاش پیچیدم دودش رفت تو چش خودم اصلا آویزون عاطفی نباش  این حس رو د ...

اوایل آویزون بودم ولی بعدیه مدت دیدم هیچ تاثیری نداره ول کردم ولی وقتی بعضیا رو میبینم که اینقد اهمیت میدن وبه خانومشون چه حرفای خوبی میزنن دلم میشکنه😢

اوایل آویزون بودم ولی بعدیه مدت دیدم هیچ تاثیری نداره ول کردم ولی وقتی بعضیا رو میبینم که اینقد اهمی ...

مثل من،ولی دارم عادت میکنم ،آخرش خودش کتکشو میخوره ،راستی اهل کجایی

اوایل آویزون بودم ولی بعدیه مدت دیدم هیچ تاثیری نداره ول کردم ولی وقتی بعضیا رو میبینم که اینقد اهمی ...

تو این دنیا همه حسرت زندگیه همو میخورن فک میکنن بقیه خوشبختن این عین حقیقته به هیچ عنوان مقایسه نکن  ظاهر و باطنشون به خودشون مربوطه

بله من نگفتم تاثیری داره تا اون بیاد خوب شه 

تاثیرش اینه ما حالمون خوب باشه خودخوری نکنیم 

آخه واقعا سخته همیشه آرزو داشتم شوهرم نازمو بکشه لوسم کنه وحرفای عاشقانه بزنه ولی دریغ از حتی یه کلم ...

ما باید خودمون خودمونو دوست داشته باشیم به خودمون احترام بزاریم عشق بدیم نه اینکه تحت تاثیر عشق دیگران به خودمون باشیم