2777
2789
عنوان

روش های پیشگیری از بارداری...🤰🤰

916 بازدید | 60 پست

خب خانومای عزیز بیاین روش های پیشگیری از بارداری مثل قرص آمپول یا چیزای دیگه بگید که از چه روشی استفاده میکنید شاید نوعروسی مثل من👰به تجربیات شما احتیاج داشته باشه راستش من چون ۱۸ سالمه فعلا قصد بچه دار شدن ندارم تا چندسال از طرفی هم بعضی ها رو دیدم که اول زندگی پیشگیری کردن و بعدش دیگه بچه دار نشدن منم میترسم

تاپیک صرفا جنبه علمی و تجربی داره فکرکنم بهتر از غیب یا تاپیک های خیانت و مادرشوهر و خواهر شوهر و جاری باشه😉😂😂

عزیزای گلم ممنون میشم روش پیشگیری و فواید و مضراتشو بگید💋❤

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بع نام خدا ما4ساله طبیعی پیشگیری میکنیم

اینکه چند تا بچه دارین یا بچه ندارین یا اینکه اول زندگیتون تا چه مدت پیشگیری کردین هم بگین لطفا...

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
یعنی پیشگیری بعدش نازایی میاره؟

بله چند نفر رو دیدم که همینطور شدن البته فقط برای بچه اول

10 سال جلوگیری داشتم  الانم بچم 3 سالشه  یعنی جمعا 13 سال

با چه روشی؟