2777
2789
عنوان

سوتی هایی که با یاداوریشون از خجالت اب میشید 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 70 پست
مال دختر عموم رو بگم ؟ بابام گفت آریسا چون بازیکن پرسپولیس بود عمدا اینجوری گفتی؟گفتم نه بخدا

بگو گلم 

مگه استقلالی هام بازی پرسپولیس رو نگا میکنن

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین امروز سوتیی دادم

آیفون زدن بعد من رفتم جواب بدم پستچی بود که همیشه بسته ها میاره به جای بله گفتممم الووو طرف خنده اش گرفت سرشو انداخت پایین نذاشتم حرف بزنه سریع گفتم باشه الان میام پایین

زود هم آیفون گذاشتم داییم فرستادم بسته رو گرفت🤣🤣

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

دقیقا منم داستم یه چیزی رو درمورد تنظیمات گوشی واسه پدرشوهرم توضیح میدادم من ایستاده بودم ایشون نسست ...

وابییی از مرگم بدتره😭😭🤣

ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨                                      دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:                                            
مال دختر عموم رو بگم ؟ بابام گفت آریسا چون بازیکن پرسپولیس بود عمدا اینجوری گفتی؟گفتم نه بخدا

عشق است استقلال و استقلالی💙✌

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

ی بار خونه ی پدرشوهرم همه دعوت بودن منم رفتم نکته پدرشوهرم مادرشوهرم باهم بحث میکنن پدرشوهرم ب مادرشوهر میگه آره تو مردی من زنم منم داشتم چایی می‌بردم رفتم پیش اونا گفتم بابا خدیجه بردار مامان علی شماهم بردار کل جمع ساکت شده بودن بعد پدرشوهرم خندیدمنم گفتم ببخشید هول شدم بنده خدا گف ن همونی ک ت میگی راسته 🤭🤭

😁

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
یه بار  تو جمع خواستم بگم  دکتر گفته تاندوم دست  فلانی پاره شده هول کردم گفتم دکت ...

تاندون درسته البته

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

رفته بودیم عروسی جوری بخودم رسیده بودم که تو چشم باشم آهنگی رو که دوس داشتم گذاشتن یهو پریدم وسط تادستامو بالا بردم برقصم لامصبا آهنگو قط کردن همه هم داشتن نگام میکردن ینی به معنای واقعی ضایع شدم برگشتم نشستم سرجام تاآخرعروسی از جام بلند نشدم😭😭😭😭

بگو گلم  مگه استقلالی هام بازی پرسپولیس رو نگا میکنن

نگو که پرسپولیسی هستی؟نه اصلا نگاه نمیکنم اونم بخاطر پرسپولیس نگاه نکردم بخاطر اولسان نگاه کردم

دخترعموم (سارا)پسر عموم (مهدی) 

سارا عاشق مهدی بود منو مهدی هم عین خواهر و برادریم یه روز این سارا اومد خودی نشون بده یه چرخی زد پاش پیج خورد ترق افتاد زمین مرده بودیم از خنده بعد پاشد بگه پام پیچ خورد گفت پام پیش خورد 😂

با افتخار استقلالیم...💙