2777
2789
عنوان

سوتی هایی که با یاداوریشون از خجالت اب میشید 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار با دوستم بیرون بودیم دم رستوران ایستاده بودیم منتظر تاکسی بعد دوتا پسر اومدن گفتن چی میخورید سفارش بدیم بعد ددستم اومد فوشش بده گفت زهرمار کوفت حالا منظوور دوستم فوش بود ب اونا بعد اونا هرهر خندیدن گففتن پس زهرمار و کوفت سفارش بدم

یه بار تو عروسی دخترخاله هام میخواستن با هم عکس بگیرن صدام زدن ازشون عکس بگیرم،فکر کردم میگن لیا باه ...

واییییییی 😂😂😂😂😂یاد خانوم شیرزاد افتادم

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
من دختر عموم خیلی سوتی داره بگم؟😂 تنها سوتیم این بود توی جمع داشتیم از فوتبال حرف میزدیم فینال آسی ...

😁😁😁😂😂

یه پیرمرد خرفت بهم تیکه انداخت بهش میخواستم بگم پیر خرفت کفتم ک.. ر خرفت😐😐

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
وای این  دیروز داشتم با نامزدم حرف میزدم حرف سیرابی شد گفتم سیرابی من کجاس کنار کبدمه ؟بعد گفت ...

عه مگه ادما سیرابی دارن 😂😂

واییییییی 😂😂😂😂😂یاد خانوم شیرزاد افتادم

دقیقا😐😂

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

برام دعا کنید حال دلم خوب بشه😔

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
همه جا گفتم بازم میگم هول شدم تف کردم تو چش استاد بعد هول تر شدم گفتم بزارین ورش دارم😭😭😭😭

دقیقا منم داستم یه چیزی رو درمورد تنظیمات گوشی واسه پدرشوهرم توضیح میدادم من ایستاده بودم ایشون نسسته همینجور ک میگفتم یه تف گنده افتاد رو گوشیش