من از همسر سابقم جدا شدم دلایل جداییم رو هم کوتاه میگم ایشون اعتیاد به خودارضایی داشتن دست بزن در حد سیلی تو سر زدن داشتن (میدونم اینا هم مهمه ولی خواستم حدش و مشخص کنم) با اینکه خودارضایی میکرد ولی روزانه با منم رابطه داشت و در حین رابطه دوست داشت از زبون من بشنوه که دوست دارم با کی رابطه داشته باشم خیانت هم میکرد خیلی زیاد و بد دهن بود خیلی وحشتناک حرفای بد میزد . اعتیاد داشت به نگا کردن به فیلم پ و رن و خوندن داستان . هر یک و نیم ماه یه بار حموم میرفت ولی بیرون رفتنی به خودش عطر میزد خیلی بهم آزار جنسی رسوند . به پسرمم محبتی نمیکرد وقتی از سر کار میومد دراز میکشید رو مبل و ما باید ساکت میشدیم تا ایشون راحت چت کنه . جلوی چشم پسرم من و میبرد تو اتاق و میگفت برای پسرمون کارتون بذارم تا نگا کنم پسرمم تا کار ما تموم بشه پشت در اتاق مینشست تا من دربیام . از نظر مالی صفر بود حالا من ازش جدا شدم ایشون با یه خانمی قرار ازدواج داره چند روز خانواده این خانم با من تماس میگیرن که چرا جدا شدید منم گفتم هیچ کمکی نمیتونم بکنم میترسم ازش چون من تنها زندگی میکنم بیاد شر درست کنه حالا این خانم امروز
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همسر سابقم اگه بفهمه برای من درد سر درست میکنه من روزای سختی رو گذروندم نیاز به ارامش دارم
همینو ب زنه بگو
اگ زنه عاقل باشه با همین حرفت فرار مبکنه.
ولی من اگ جای زنه بودم دلم میخواس حقیقتو بدونم
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
همینو بگو به زنه.بگواگه بفهمه برام درد سر درست میشه
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
پسرم پیش منه عزیزم هیچوقت به این آدم نمیدم ولی من دلم واسه پسر اون خانم میسوزه که همسر سابقم به پسر ...
سربسته بگو همینکه بگی نیاز ب ارامش داری و عذاب کشیدی و نمیخای حرف بزنی راجبش خودش میفهمه
GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟♀️ But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot..."کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ...... تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بگید از نظر من اونقدر بد بود وه نخواستم باهاش زندگی کنم اما زندگی خصوصیم بود نمی تونم برای همه توضیح بدم...اگه عاقل باشه مطلبو می گیره...خیلی افراد تصمیمشونو گرفتند فقط برای خالی نبودن عریضه تحقیق می کنند...اگه بخواد باهاش ازدواج کنه حقیقت هم بگی خودش یه جور توجیهش می کنه