2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر سابقم اگه بفهمه برای من درد سر درست میکنه من روزای سختی رو گذروندم نیاز به ارامش دارم

همینو ب زنه بگو

اگ زنه عاقل باشه با همین حرفت فرار مبکنه.

ولی من اگ‌ جای زنه بودم دلم میخواس حقیقتو‌ بدونم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

دلم براپسرت خیلی زیادسوخت الان پیش کدومتون زندگی میکنه؟

پسرم پیش منه عزیزم هیچوقت به این آدم نمیدم ولی من دلم واسه پسر اون خانم میسوزه که همسر سابقم به پسر خودش رحم نکرد 

من بودم اصلا جواب نمیدادم تو به اندازه کافی سختی کشیدی و دیگه بسه درد و بهم خوردن ارامش هیچی نگو هیچی بلاکش کن .

دردسر درست نکن برا خودت اون زنم با جواب ندادنت خودش میفهمه که باید فرار کنه

دوراهی سختیه اگ همه چیزروبگی ممکنه خانمه ب همسرتون دلیل ازدواج نکردن باهاش روبگه اگرم نگی ک گناهه بنظرم بااین توصیفات یکی دیگ بدبخت بشه

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕

همینو بگو به زنه.بگواگه بفهمه برام درد سر درست میشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
نه حاضر به بدبختی این خانمم نه بهم ریختن ارامش خودم

😔چقد تصمیمگیری سخته ،واقعا ادم تو اون شرایط نمدونه چکار کنه حرف نزنین عذاب وجدان دارین ک چرا نگفتین  بگین هم ممکنه اذیتتون کنه ، 

همسر سابقم اگه بفهمه برای من درد سر درست میکنه من روزای سختی رو گذروندم نیاز به ارامش دارم

همین حرف و بهش بزن 

بگو بعد از اون جنگ اعصابا نیاز به آرامش دارم 

شرمنده اما کمکی از دستم بر نمیاد نمیوام آرامش خودمو پسرمو بهم بزنم 

بَعد ما بارون میباره عطر آزادی...🕊🖤
پسرم پیش منه عزیزم هیچوقت به این آدم نمیدم ولی من دلم واسه پسر اون خانم میسوزه که همسر سابقم به پسر ...

سربسته بگو همینکه بگی نیاز ب ارامش داری و عذاب کشیدی و نمیخای حرف بزنی راجبش خودش میفهمه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بگید از نظر من اونقدر بد بود وه نخواستم باهاش زندگی کنم اما زندگی خصوصیم بود نمی تونم برای همه توضیح بدم...اگه عاقل باشه مطلبو می گیره...خیلی افراد تصمیمشونو گرفتند فقط برای خالی نبودن عریضه تحقیق می کنند...اگه بخواد باهاش ازدواج کنه حقیقت هم بگی خودش یه جور توجیهش می کنه

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم