2777
2789
همسر سابقم اگه بفهمه برای من درد سر درست میکنه من روزای سختی رو گذروندم نیاز به ارامش دارم

اگه حای دیگه ای کسی از رفتار همسرت خبر داره به خانمه بگو از اونا تحقیق کنه

اون خانمم گناه داره

این ادم ارزش ازدواج نداره

به نظرم با یه فرد کاردان مشورت کن اگه بگی برای خودت مشکل ایجاد میکنه اگه نگی به اون خانم ظلم کردی فقط شاید بتونی بهش بگی من نمیخوام برام دردسر شه فقط بیشتر تحقیق کنید اگه که دنبال آرامش هستید و اینم بگم من فردی میشناختم مثل همسر شما که جدا شدن بعد پسره رفت با یه خانم دیگه ازدواج کرد الان سالهاست باهم خوب و خوش زندگی میکنن منظورم اینکه ساید یه چیزهایی خط قرمز شما بود مثل تماشای فیلم پ ولی ب ای اون خانم مهم نباشه یا اصلا خودشم اهلش باشه متوجهی که چی میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حاضر به بدبختی این خانمم نه بهم ریختن ارامش خودم

خب بگو ما آدم هم نبودیم راستش 

شاید الان تغییر کرده باشه بخاطر تو

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
پسرم پیش منه عزیزم هیچوقت به این آدم نمیدم ولی من دلم واسه پسر اون خانم میسوزه که همسر سابقم به پسر ...

خداروشکر ک پیش شماست خواهش میکنم براش جبران کن ونذار پدرش مشکلی براش پیش بیاره.شک نکن این آقانمیتونه کسی دیگه روخوشبخت کنه وقتی ب پاره تنش رحم نکرده

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
چجوری میزاشتی پسرت پشت در بشینه و خواستشو انجام میدادی؟  قلبم درد گرفت

یه بار پتو کشید رومون جلوی چشم بچم انجام داد موقعی که پسرم خواب بود صدای فیلما رو زیاد میکرد خدا لعنتش کنه

استارتر بگو مسائل خصوصی بود بازگو کردنش ممکن نیست واسم

خودشون قضیه رو میفهمن

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...