2777
2789
عنوان

فک کنم افسردگی گرفتم😔😔😔

144 بازدید | 14 پست

۳۴روزه زایمان کردم.اصلا حال روحیم خوب نیست.دیگه مثل قبلنا نیستم.نه میتونم ارایش کنم نه حس و حال خونه تمیز کردن دارم.یه حس مبهمی دارم.بچه داری واقعا سخته.انگار پشیمونم😣در حالیکه کلی ب خدا التماس کردم ک بهم بچه بده.میشه بیاین دلداریم بدین و بگین تا کی این شرایط هست؟؟؟

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

با گزارشتون بترکونیدش😁😎

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5883751/عکس-خودمعشقم

خدا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزی ایست که در تقدریش نیست.! غریب کسی نیست که محبوبی ندارد غریب کسی است که محبوبش دوستش ندارد..؟

افسردگی بعد زایمان گرفتی گلم 

باید سعی کن جمعش کنی و اگرنه همینطوری موندگار میمونه

ب خاطر نی نی که داری حداقل پیش ی مشاوره برو ازش کمک بگیر گلم 

بزار نی نی کوچولوت ی مامان گوگولی و شاد و سرحال داشته باشه 

💔💋

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره طبیعیه افت شدید هورمون به هم ریختگی روحی میاره  سعی کن خودتو تقویت کنی از لحاظ جسمی و روحی 

ولی اگر تا ده روز دیگه حس کردی بدتر شدی حتما برو دکتر چون افسردگی بعد زایمان جدی و رایجه .بابت تولد کوچولوت تبریک میگم

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
اشکال نداره طبیعیه افت شدید هورمون به هم ریختگی روحی میاره  سعی کن خودتو تقویت کنی از لحاظ جسمی ...

منتظرم نوزادم‌چهل روزش بشه.برم بیرون با خونه ابجیم

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

آخی عزیزم خواهر منم دقیقا 33روزه زایمان کرده غصه نخور خوب میشی هممون از دوران داشتیم انشالله بچت که دو سه ماهه شد روال قبل زندگیت برمیگرده الان این حالات طبیعیه فقط مراقب باش کمبود ویتامین نگیری چون رو افسردگی بعد زایمان خیلی تاثیر داره ویتامین‌های Bرو حتما مصرف کن

وارد تاپیک گروه لاغری بامداد خمارشدم به امید خدا و با اراده ی قوی تا عیدوزنمو 70میرسونم تونستم همیشه و اینبارم میتونم وزن اولیه در در 13دی 83وزن هدف 70❤️❤️😍😍😍💪💪💪💃💃👯‍♀️

[QUOTE=178770075]مامان باحالی باش ازلحضه هالذت ببر زود میگذره دوروزدیگه حسرت این روزاتومیخوری که چرابیشترقدرندونستی&n ...[/QUOپارسال همین موقع ب خدا التماس میکردم ک بهم یه بچه بده ولی الان😔😔😔

آخی عزیزم خواهر منم دقیقا 33روزه زایمان کرده غصه نخور خوب میشی هممون از دوران داشتیم انشالله بچت که ...

اره منم همین فکر رو میکنم میگم یکم ک بزرگتر بشه کارم راحت تره از همه لحاظ

عزیزم این احساس یعنی افسردگی بعد از زایمان طبیعیه اما باید جدی گرفته بشه...حتما برو دکتر❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
[QUOTE=178770075]مامان باحالی باش ازلحضه هالذت ببر زود میگذره دوروزدیگه حسرت این روزاتومیخوری که چرا ...

طبیعیه زایمان کردی امازودترخودتوجمع وجورکن الان دیگه بچت به یه مامان قوی وشادنیازداره بچه ها حس شون خیلی قویه نزارنی نیت بدونه ناراحتی غصه میخوره😥

طبیعیه زایمان کردی امازودترخودتوجمع وجورکن الان دیگه بچت به یه مامان قوی وشادنیازداره بچه ها حس شون ...

اره جمع میکنم خودمو