2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 19 پست
بگم اون خطشو بده سیو کنم ؟ 

اره بگو بهت بده.. نمیخای بهش مستقیم بگی هم اگ میتونی وقتی حواسش نیس یاخوابه یه زنگ ب خط خودت بزن باهمون شماره بعد ذخیره کن. تاریخچه تماس اونم پاک کن نبینه..

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
اره بگو بهت بده.. نمیخای بهش مستقیم بگی هم اگ میتونی وقتی حواسش نیس یاخوابه یه زنگ ب خط خودت بزن باه ...

نامزدیم همیشه پیشم نیس گوشیشم نمیخوام تابلو ازش بگیرم کنار همیم میفهمه 

نمیدونم چرا قبلا بش نگفتم خطشو بده یه بار گفتم اصن یادمون رفت دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدیم همیشه پیشم نیس گوشیشم نمیخوام تابلو ازش بگیرم کنار همیم میفهمه  نمیدونم چرا قبلا بش نگ ...

زیادحساس نباش همین اول راه😅 نذار بفهمه حساس شدی و هیچ واکنشی نداشته باش... ولی اینکه خودش اومده بهت گفته و بهت نشون داده و از قبل هم میدونستی یه خط دیگ داره بنظرم من بودم زیاد فکر منفی نمیکردم.

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
زیادحساس نباش همین اول راه😅 نذار بفهمه حساس شدی و هیچ واکنشی نداشته باش... ولی اینکه خودش اومده بهت ...

ازشم شناخت دارم که شخصیت اونجوری نداره 

من کلا زیادی حساسم 

حالا پس بنظرت فعلا ازش شمارشو نخوام بذارم بگذره یا چی ؟

ازشم شناخت دارم که شخصیت اونجوری نداره  من کلا زیادی حساسم  حالا پس بنظرت فعلا ازش شمارش ...

سر یه وقت مناسب با خنده و اینا شمارش بگیر داشته باشی...با تندی نگیر نذارهم بفهمه حساسی🥰