2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم

254 بازدید | 19 پست

نامزدم خودش بهم گفت با اون یکی خطش بیزنس واتساپ داره ولی نصب نیس یعنی گفت استفاده ای نمیکنه 

( من میدونستم ی خط دیگه داره ولی ازش نگرفتم اصلا که سیوش کنم ) 

از طرفی میدونم قبل من رابطه جدی با کسی نداشته 

داشت میگفت میشه اکانت فیک واتساپ ساخت گفتم با چی گفت با بیزنس واتساپ بیا نگاه کن اینه برنامش نشونم داد 

جای نگرانی هست مشکوک میزنه یا نه ؟

نه برا مشکوک شدن کافی نیست

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم که اگه چیزی بود اصن نمیگفت نه ؟

اره سعی میکرد پنهونش کنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
چکش نکنم یواشکی یا حساس نشم ؟

ن بنظرم فعلا چک نکن

بعدا اگه سوتی داد چکش کن

راهی هس ؟ بگم اون شمارشو بم بده داشته باشم ؟

خب بگو میخوام اون شمارتو داشته باشم

خب بگو میخوام اون شمارتو داشته باشم

آره مگه اینجوری بگم سیوش کنم 

بعد اومد خونمون ببینم اون بیزنس واتساپو نصب داره یا نه اگه نداشت نصب کنم بعد ببینم منو داره تو مخاطباش یا بلاک کرده 

که ببینم انلاین میشه اونور یا نه 

ن بابا ، اگه ریگی تو کفشش بوداصلا چیزی بهت نمیگفت که حساس بشی.. به نظرم بیخیال شو چکش نکن

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!