2777
2789
عنوان

توجه خانمهای متاهل به همسرم،،عکس

1735 بازدید | 132 پست

همسرم بسیار مودب و با وقاره

ولی توی هر جشن و مراسمی خیلی از خانمها به خصوص شوهر دارها همش میان الکی باهاش صحبت میکنند اون هم همشه سر پایین باهاشون صحبت میکنه باهاشون ،، خب فامیلا نمیشه که محل نده،،توی بازار هم همه نگاش میکنند به خصوص خانمهای حدودا سی ساله در صورتی که شوهر من خیلی چهره معمولی داره ولی رفتارش خیلی با کلاسه

سنش هم چهل ساله،،همیشه هم حلقه دستشه

بازم میگم چهرش معمولیه

الان عکسش رو میذارم

بعد ده سال هنوز عاشق شوهرمم مثل روز اول

آخ جون 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بذار

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی می‌نویسین عکس ما توضیحات رو نمیخونیم فقط منتظر عکسیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

بزار

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
وقتی می‌نویسین عکس ما توضیحات رو نمیخونیم فقط منتظر عکسیم

فقطططط دنبال لینک آبی میگردیم

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

بدو دیگه

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///