2777
2789
عنوان

احتمال بارداری چقدره؟

277 بازدید | 41 پست

۱۹م ماه بهمن روز تخمک گذاریم بوده یه رابطه محافظت نشده داشتم 

الان اینماه باید ۵م پریود میشدم نشدم علائم پریودی دارم اما خبری نیست بی بی چک هم منفیه 

بنظرتون احتمال بارداری چقدره؟

پریودت عقب افتاده همین

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چرا نمیاد ؟ من سابقه عقب انداختن نداشتم  چی بخورم زود پریود شم خیلی نگران و عصبی ام عزیزم

بعد سیکل بی بی زدی؟؟؟؟

دوست منم منظم

۲۰روز عقب انداخت

اونم سابقه نداشت

رفت دکتر گفت مشکلی نداره

امپولم زد تأثیر نداشت

تا اخرش خودش پری شد

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

میخوای برو ازمایش تیتر بتا بده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من موعدم فرداست بی بی بزنم معلوم میکنه خیلی دلم درد میگیره شبا خوابیدی زیاد درد میگیره یا زیاد سرپا میمونم کمرم و دلم درد میگیره دیگ هیچ علائمی ندارم 

چرا شبا فقط دلم درد میگیره 

بعد سیکل بی بی زدی؟؟؟؟ دوست منم منظم ۲۰روز عقب انداخت اونم سابقه نداشت رفت دکتر گفت مشکلی نداره ...

اره امشب زدم منفی شد

صبی یکی زدم نشون نداد خراب بود 

دو سه روز پیشم یه مارک دیگه زدم منفی بود 

اره امشب زدم منفی شد صبی یکی زدم نشون نداد خراب بود  دو سه روز پیشم یه مارک دیگه زدم منفی بود ...

وقتی چند روز بعد سیکل منفی نشون بده

یعنی فقط عقب انداختی .همین

البته از نظر و تجربه من😆