2777
2789
عنوان

تغییر نام

243 بازدید | 17 پست

یکی از دوستام اسمش زهره هست میخواد اسمش رو عوض کنه کسی میدونه  چه اسم هایی میتونه  بزاره؟

و اینکه اصلا اسم زهره رو میشه تغییر داد؟ 

خواهشا اگه میدونین بگین 

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را، او که هرگز نتوان یافت همانندش را 

الان دیگه اصلا سخت نمیگیرن بره ثبت احوال درخواست بده اگه با تغییر اسمش موافقت بشه دیگه حله بعد میفرستنش دفتر پست اونجا باید بگه چه اسمی میخواد بذاره 

خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره
الان دیگه اصلا سخت نمیگیرن بره ثبت احوال درخواست بده اگه با تغییر اسمش موافقت بشه دیگه حله بعد میفرس ...

اخه توی اینترنت خونده که فقط بعضی از اسم هارو میشه عوض کرد اونم فقط اسم هایی که خودشون میگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه توی اینترنت خونده که فقط بعضی از اسم هارو میشه عوض کرد اونم فقط اسم هایی که خودشون میگن

ببین من خودمم چند سال درگیر این قانون های مسخره بودم ولی از پارسال دیگه راحت شده اصلا به نت توجه نکنه فقط باید بره ثبت احوال فرم رو پر کنه اگه بهش دادن و فرستادنش انگشت نگاری و احراز هویت یعنی موافقت میشه با تغییر اسمش بعد چند تا اسم در نظر داشته باشه وقتی رفت دفتر پست یه اسم بگه اگه قبول نکردن بعد بقیه اسم های که انتخاب کرده بگه

اسم های مذهبی رو تغییر نمیدن یعنی زهره اسم مذهبیه؟

اصلا به اینترنت توجه نکن اسم منم مذهبی بود بخدا حتی نپرسید اسمت چیه یا واسه چی میخوای عوض کنی فرم داد بهم رفتم بقیه مراحل 

ببین من خودمم چند سال درگیر این قانون های مسخره بودم ولی از پارسال دیگه راحت شده اصلا به نت توجه نکن ...

ممنون عزیزم

اصلا به اینترنت توجه نکن اسم منم مذهبی بود بخدا حتی نپرسید اسمت چیه یا واسه چی میخوای عوض کنی فرم دا ...

شما کی اسمتون رو عوض کردین

و تقریبا چقدر دادین

شما کی اسمتون رو عوض کردین و تقریبا چقدر دادین

من دقیقا دی ماه پارسال عوض کردم هزینه اش یادم نیست ولی همش پول میخواد خورد خورد دادم جمع نکردم ببینم چقدر شده آنقدر زیاد نیست هزینه اش

من دقیقا دی ماه پارسال عوض کردم هزینه اش یادم نیست ولی همش پول میخواد خورد خورد دادم جمع نکردم ببینم ...

مرسی عزیزم