2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی ، نائب چله حق شناس🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 49 پست
@khadem110135 عزیزم پیام بده به ایشون ادمین گروه نائب صلواتی سید ابراهیمه\

مطمعنی عزیزم؟من الان با همین خانوم نایب گرفتم

توروخدا شما خودتون گرفتید نایب مطمعن هستن؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
اگه یادت موند برام دعا میکنی اسمم ساراس

محتاجم به دعا قربونت چشم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال خیلیا میگن تو چله یا نشونه ای از حاجتشون می بینن یا تموم نشده حاجت روا میشن شما چیزی ندیدی

این دومین بار چله میگیرم تو چله ی اول هر روز نشونه های درست شدنش رو دیدم

اما نشد

تو چله ی دوم الان نشونه نیست

اما امیدم به خداست

انشاالله حل میشه

مطمعنی عزیزم؟من الان با همین خانوم نایب گرفتم توروخدا شما خودتون گرفتید نایب مطمعن هستن؟

من خودم نگرفتم ولی یکی از دوستام که خیلی پیگیر این چله ست از همینجا میگیره اره مطمئنه خیالت راحت عزیزم

صدلعن و صد سلام رو میخونین یا فقط یکی؟

صد بار

این دومین بار چله میگیرم تو چله ی اول هر روز نشونه های درست شدنش رو دیدم اما نشد تو چله ی دوم الان ...

ان شاءالله که حاجت روا میشی عزیزم🙏🙏

اولی رو هم خودت خوندی

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!
ان شاءالله که حاجت روا میشی عزیزم🙏🙏 اولی رو هم خودت خوندی

اره جونم

هر دو تا رو خودم خوندم

09038712771 خواهر آقای ابراهیم زاده داخل وات بهش پ ام بده بهش بگو کسی سراغ داره صلواتی واستون بخونه

دادم پیتم جواب ندادن

انلاین نمیشن انگار