2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم خونوادت کجان

من خواهر بزرگتر از خودم دارم که ازدواج نکرده و منم اجازه نمیداد ازدواج کنم ولی خانوادم موافق بودن ازدواج کنم با بابام رفتم پنهونی از خواهرم یه شهر دیگه عقد کردیم و خواهرم که فهمید منو کتک زد و از خونه بیرونم کرد مامان و بابام حتی زمانیکه خواهرم خونه هست جواب تلفن منم نمیدن و من الان خونه نامزدم زندگی میکنم 

من خواهر بزرگتر از خودم دارم که ازدواج نکرده و منم اجازه نمیداد ازدواج کنم ولی خانوادم موافق بودن از ...

ای جانم عزیزم ... اشکال نداره چندوقت دیگه سرعقل میاد خودتو با چیزای دیگه مشغول کن بیکار نمون

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht