2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی ، نائب چله حق شناس🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 49 پست
الهی لطف داری ولی اخه اگر یهو پریود شی و نزدیک غروب باشه چه باید بکنیم😭

حالا میخوای فردارو برات بخونم شما هم توی لون تاپیکت شماره واسه نائب گذاشتن پیگیر باش اگه نیاز شد بگیری

من فقط خواستم کمکشون کنم وگرنه نائب پولی نیستم عزیزم. ولی تا اونجایی میدونم گروه سید ابراهیم 600 میگ ...

روزی ۲۰ هزار گفتن ۴۰ روزش میشه ۸۰۰😒😒😒 خدایی زیاد میگن

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفت روزه زنگ بزن تا تو کانال تلگرام حق شناس هست نائب

به یه کانال که کانال نائبان صلواتی گفتم

گفت اسمتو میزارم تو لیست

گفتم میشه ایدی طرفم داشته باشم باهاش در ارتباط باشم

گفت هر روز رو یه نفر میخونه و اینا

من اصلا شک کردم، دلم راضی نمیشه

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
حالا میخوای فردارو برات بخونم شما هم توی لون تاپیکت شماره واسه نائب گذاشتن پیگیر باش اگه نیاز شد بگی ...

قربونت برم

نایب که الان کانال برام گرفت اما من میخواستم با طرف در ارتباط باشم که انگار نمیشه 

باید راضی بشم به همین حالت و خودمو قانع کنم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
قربونت برم نایب که الان کانال برام گرفت اما من میخواستم با طرف در ارتباط باشم که انگار نمیشه  ...

اگه کانال صلواتی سید ابراهیم باشه مطمئنه به دلت بد راه نده امام حسین اینقد سختگیر نیست فقط شما خودتم توی این مدت پریودی گناهی انجام نده ان شالله حاجت میگیری گلم

به یه کانال که کانال نائبان صلواتی گفتم گفت اسمتو میزارم تو لیست گفتم میشه ایدی طرفم داشته باشم با ...

تو آشناهای خودت کسی نیست البته میگن‌نباید از اطرافیان کسی بفهمه

اگه کانال صلواتی سید ابراهیم باشه مطمئنه به دلت بد راه نده امام حسین اینقد سختگیر نیست فقط شما خودتم ...

عزیزم شما تا حالا این چله رو انجام دادی حاجت گرفتی

اگه کانال صلواتی سید ابراهیم باشه مطمئنه به دلت بد راه نده امام حسین اینقد سختگیر نیست فقط شما خودتم ...

نه یک کانال دیگه است تو کانال سید ابراهیم که نایب نمیگیرن

یه کانال هست

ادمینش اسمش خادم الزهراست خانومن گمونم

تو آشناهای خودت کسی نیست البته میگن‌نباید از اطرافیان کسی بفهمه

نه دوستم هست که خودشم چله داره

به دلت بد راه نده  کانال ایشون مال خواهر ادمین کانال حق شناس هست فقط در این ایام درسته نمی تونی نماز بخونی اما همچنان سعی کن گناه نکنی مثل غیبت و اینا

حاجت روا شی

اگه تونستی منم دعا کن عزیزم

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
نه یک کانال دیگه است تو کانال سید ابراهیم که نایب نمیگیرن یه کانال هست ادمینش اسمش خادم الزهراست خ ...

@khadem110135 عزیزم پیام بده به ایشون ادمین گروه نائب صلواتی سید ابراهیمه\

یه سوال خیلیا میگن تو چله یا نشونه ای از حاجتشون می بینن یا تموم نشده حاجت روا میشن شما چیزی ندیدی