2777
2789
دورت بگردم من الهی خوشبخت شی به حق امام رضا 

مرسی گلم همچنین🙏🏻💐♥️

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی فکر شو میکنم میگم یعنی یه سال دیگه هم باید صبر کنیم تازه همه اش با ترس و لرز و نگرانی از بابت ج ...

آره بخدا منم افسرده شدم دیگه

هرروزم یه نوعش میاد

چینی

انگلیسی

برزیلی

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
دراز منظورم نبود 😀اما گردن بلند بنظرم قشنگه زیبایی حساب میشه 

اها😁😁

ن معمولیه

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

دوس دارم بشینم گریه کنم دلم خیلی گرفته دعام کنین😭😭

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر💗💗💗💗💗💗💗💗💗اسمان مهو نگاهت گل من 💓💓💓💓  مانده تم چشم به راحت گل من    💓💓💓 💓    هرکجا هستیو باشی گل من💓💓💓   گویم که خدا پشت وپناهت گل من💗💗💗
بگو .افرین به تو 

خب به خدا خودم تاحالا سوتی ندادم ولی دخترعموم یه سوتیایی داره که نگو

این دختر عموی من عاشق پسرعموم بود و هست منو پسرعموم عین خواهر برادریم یه روز خونه ی مامان بزرگم نشسته بودیم این خانوم اومد یه تکونی به خودش داد که هیکلش رو نشون بده افتاد زمین منو پسر عموم نتونستیم خندمونو بگیریم پهن زمین شدیم😂دلم برای او سوتیای دختر عموم تنگ شده

با افتخار استقلالیم...💙
ان شاءلله  زوده زود میاد

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خب به خدا خودم تاحالا سوتی ندادم ولی دخترعموم یه سوتیایی داره که نگو این دختر عموی من عاشق پسرعموم ...

آخی 😅من حتی دلم برای خاله ام که خیلی بده همیشه دوست داشتم اونو نبینم تنگ شده .چرا این کرونا نمیره چرا 

من بگم ؟؟ امشب میخوایم بریم خونه پدر شوهرم ولی شوهرم گفت کادو نمیگیرم حالا من خجالت میکشم اینطوری .. ...

شوهرتان بهتر میدانند البته این نظر منه وقتی شوهرت میگه لازم نیست برای خونواده ام چیزی بخرم خوب حتما یه چیزی میدونه به من مربوط نیست میخواد همراهی اش کنم باشه میرم ولی دخالت تو امور خود و خونواده اش نمیکنم .البته منظورم این نبود شما دخالت میکنید کلا گفتم