2777
2789

ماه دیگه عقد میکنم ایشالا همه عاشق ها بهم برسن 

آقا بیاید بگید من مدل مو چجور درست کنم

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طاهره جون واسه حاجتت صلوات فرستادم

دورت بگردم من الهی خوشبخت شی به حق امام رضا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

فقط دوست دارم بهم بگن تا ماه دیگه باردار میشی و نی نی صحیح و سالم میاد بغلت ولی افسوس که همش رویاس من تو خوابم وقتی میبینم باردارم زود میفهمم خوابه  

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
واست صلوات فرستادم گلم😘♥️

دورت بگردم من الهی خوشبخت شی به حق امام رضا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

من بگم ؟؟ امشب میخوایم بریم خونه پدر شوهرم ولی شوهرم گفت کادو نمیگیرم حالا من خجالت میکشم اینطوری ..😔 آخه با باباش دعوا کردن همینم که میخواد امشب بریم به زور منه اما بدون کادو زشته من چیکارکنم 

بی ارزش ترین نوع افتخار،افتخار به ویژگی هایی است که خودانسان درداشتنشان هیچ نقشی ندارد......... مثل قد،چهره،زیبایی و...                                                   از چیزهایی که خودتان بدست آورده اید حرف بزنید       مثل گذشت...انسانیت...مهربانی...بخشش....صداقت..
ممنون گلم همچنین شما به همین ساعات عزیز ان شاءلله😍😍😍😍

انشالله 

اگه گردن بلندی داری باز اگه بلند نیست ترجیحا جمع بهتره 

ن گردنم دراز نیس 

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑