2777
2789

سلام 

من الان یه ماهه اسپیرونولاکتون 100 میخورم این دفعه دو بار پریود شدم به فاصله 14 روز 

میدونم که از عوارضشه میخوام ببینم کسی تجربه ای داره که بدن عادت کنه دیگه خوب میشه یا کنارش حتما مجبورم ضد بارداری بخورم 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولشه بدنت عادت میکنه و خوب میشه، سینه ام ورم میکنه بعد از قطع کردنش به قبل برمیگرده

شما تجربه شو داری؟  بعد چند ماه اوکی میشه چون خسته شدم از دارو دیگه نمیخوام یه چیز دیگه عم اضافه کنم 

خب زینک چرا نمی خورید ؟ بابا بنظرم برید پیش یه دکتر دیگه ‌.۰طور واسه ریزش مو ، یه قرصی داده که عوار ...

ریزش موهام شدید و هورمونیه در اثر کمبود ویتامین نیست که بخوام ویتامین بخورم 

شما تجربه شو داری؟  بعد چند ماه اوکی میشه چون خسته شدم از دارو دیگه نمیخوام یه چیز دیگه عم اضاف ...

همون موقع دکتر بهم گفت اگر پریودت بهم ریخت نگران نباش اوکی میشه