2777
2789
عنوان

درعجبم ازین جماعت نادون

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 28 پست
دیگه خودت داری میگی مذهبی بوده مکانش  باید دقت کنی دیگه چون هم افرادی که مسئول اونجان هم افراد ...

اره موافقم بادقت ولی خو میتونس بم تذکر بده نکه حذفم کنه...چه اهمیتی داشت براش حذف من.چقد نادون ک انقد راحت میارن حذف میکنن .زده شدم دگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینو نمیگم میگم یعنی خود بچه های نی نی سایت اگه ببینن میان تاپیک میزنن رفته بودم نمایشگاه مذهبی ی ...

جدا؟چه مسخره حاجی.عقل مگه خدا نداده ب اینا یکم فک کنن ..درواقع خود همین همجنسای مان ک کارمونوسخت کردن خودمون رحم نمیکنبم ب خودمون انگارحقمونه مثلا

جدا؟چه مسخره حاجی.عقل مگه خدا نداده ب اینا یکم فک کنن ..درواقع خود همین همجنسای مان ک کارمونوسخت کرد ...

قبول نمیکنی بشین حرص بخور😊

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

البته که کارشون سختگیرانه و بی ادبی بوده .

اما به یک نکته هم دقت کنید که خیلییی جاها تو نمایشگاهها اتفاقا خانم با ارایش فرااااوان و غلیظ و لباس تنگ و کوتاه میخوان . اونجاها هم اگه چادری یا حتی مانتویی محجبه باشی خیلی راحت میگن به درد کار ما نمیخوری ! خدانگهدار . اما خوب اونجور جاها کسی از جهالت و بی مغزی حرف نمیزنه 🤔😑😐

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

مهم مگه چادر نیست.. بعد مذهبی جماعت که نباید چشش مثل آفتاب‌پرست بچرخه که. اصولا سر به زیر و زمین نگا ...

نه کی گفته مهم چادره ؟

حجاب کامل به چادر که فقط ربطی نداره باید خیلی چیزا رو رعایت کنه ادم هم تو پوشش هم تو رفتار 

بعدشم اینجور حرفا که میزنی اصلا ربطی نداره هر جا یک قانونی داره الان خیلی از شرکتا هستن که باید کت شلوار بپوشن خانما یا مثلا ارایش کامل داشته باشن یا .. 

وقتی یه قانونی داره هر جا باید رعایت بشه این حرفای دیگه هم حاشیه اس 

البته که کارشون سختگیرانه و بی ادبی بوده . اما به یک نکته هم دقت کنید که خیلییی جاها تو نمایشگاهها ...

بیین دوطرفشو قبول دارم.ینی حتا چن بار مثلا ب اگهیا پیام دادم گف عکس بفرست ک ینی فیست مهمه برام اول نه تواناییت..کلا افراط و تفریط جالب نیست

نه کی گفته مهم چادره ؟ حجاب کامل به چادر که فقط ربطی نداره باید خیلی چیزا رو رعایت کنه ادم هم تو پو ...

مانتو کوتاه برای نمایش دادن زیرچادرم نبود خاهرم.کاملا حواسم بود به چادرم.فقط یک دوبار فک کنم...خو همونو به یکی ا همکارا خانوم میتونس بگه که اون نخ بده بم ک چادرتو عوض کن این خیلی قشنگ تر ومحترمانه تره مثلا با اسلامونن باید چیزی یادمردم بدیم نک اونارد زده کنیم

مانتو کوتاه برای نمایش دادن زیرچادرم نبود خاهرم.کاملا حواسم بود به چادرم.فقط یک دوبار فک کنم...خو هم ...

منکه حرفی از شما نزدم عزیزم 😅

داشتم جواب اون خانوم رو میدادم که قانون اون مکانو به چیزای دیگه ربط داده بودن 

وگرنه من خودم اصلا همچین فکرایی نمیکنم درباره کسی هیچ وقتم همچین رفتاری ندارم و به نظرم درست نیست ولی خب کلا گفتم ❤

نه کی گفته مهم چادره ؟ حجاب کامل به چادر که فقط ربطی نداره باید خیلی چیزا رو رعایت کنه ادم هم تو پو ...

برای اون قشر عرض کردم دوست عزیز. که قانونش چادری بودنه. 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل