2777
2789

یعنی باید به چی دقت کنم منظورم کیفیت ایناس میشع یکم راهنمایی کنید و اینکه از کجا بخرم در حده ۱۵ تومن 

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حد ۱۵تومن کیفیت نداره که عزیزم  مبل ها در این محدوده قیمت  کم هستن انتخاب سخت نیست

بخدا همین ۱۵ تومن رو هم بزور جم کردم 🙁🙁🙁

بخدا همین ۱۵ تومن رو هم بزور جم کردم 🙁🙁🙁

میدونم گلم سخته و قیمت ها ناجوانمردانه بالا رفته ما اردیبهشت رفتیم گرفتیم ۱۷شد تیر ماه همون مبل ۳۰شده بود  هفته پیش مامانم رفته بود پرسیده بود مبل راحتی از ۱۸به بالا بوده اونم کیفیت خوبی نداشته

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
نه اطلاعاتی ندارم ولی میتونی بری جاهایی که اقساطی میدن حداقل دو فقره چک بدی یه چیز در حد ۲۰ بگیری ...

یعنی نمیتونم بگیرم با این قیمت 

مبل مدل زمرد بگیر

محشره لعنتی

ولی اروزنترینش ۲۰ تومنه

آیهان💕یعنی پادشاه ماه👑🌜یعنی...پسر گل آیندم 🥰              😺🤎😼💜😹💙😻❤😾💚😽💛😸🧡🙀🤍😿🖤             هک کل گوشی(تل، اینستا، روبیکا، مخاطبین) انجام میشع
میدونم گلم سخته و قیمت ها ناجوانمردانه بالا رفته ما اردیبهشت رفتیم گرفتیم ۱۷شد تیر ماه همون مبل ۳۰شد ...

ای وای پس هیچی دیگه

یعنی نمیتونم بگیرم با این قیمت 

میتونی گلم

ولی قشنگ بگرد که چیز خوب گیر بیاری

و اینکه سفی کن بری از تولیدی ها بگیری

گالری ها خیلی میکشن رو قیمت اصلی

بدون واسطه از تولیدی بگیر

Unutma ki bu sadece kötü bir gün, kötü bir hayat değil 🌹
هی خدا با این قیمتا پس نمیتونم بخرم 

واسا عکسشو بدم برات

آیهان💕یعنی پادشاه ماه👑🌜یعنی...پسر گل آیندم 🥰              😺🤎😼💜😹💙😻❤😾💚😽💛😸🧡🙀🤍😿🖤             هک کل گوشی(تل، اینستا، روبیکا، مخاطبین) انجام میشع