2777
2789
عنوان

میخوام مبل بگیرم ولی نمیدونم چجور مبلی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 33 پست
میتونی پیدا کنی.به پارچش دقت کن که لک گیر نباشه.پایه هاش محکم باشه.جنس ابر یا فومش خوب باشه.و...

چجوری متوجه بشم که فومش خوبه یا بد؟؟؟

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍

https://uupload.ir/files/w3x9_screenshot_۲۰۲۱۰۱۲۳-۲۱۲۲۲۸_insta_x.jpg

آیهان💕یعنی پادشاه ماه👑🌜یعنی...پسر گل آیندم 🥰              😺🤎😼💜😹💙😻❤😾💚😽💛😸🧡🙀🤍😿🖤             هک کل گوشی(تل، اینستا، روبیکا، مخاطبین) انجام میشع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی گلم ولی قشنگ بگرد که چیز خوب گیر بیاری و اینکه سفی کن بری از تولیدی ها بگیری گالری ها خیلی ...

میگن تولیدی اون چیزی که سفارش میدی رو نمیارن کلا اذیت میکنن

بپرس.تحقیق کن.تو دیوار ادرس تولیدی هارو بردار زنگ بزن اطلاعات بگیر. بهرحال مبل چیزیه که ادم حداقل ب ...

اره مخصوصا ما که بچه کوچیکم داریم باید حداقل یه سال دووم بیاره

بچه ها تو دیوار میلای شیک و خوشگل زده سلطنتی ۶۹۰۰یعنی واقعیه قیمتش؟

آره اونا چوب نیستن رزینن

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یعنی چی رزینن جنسشون بده یعنی 

آره دیگه رزین یعنی اشغال چوب 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ی جا زده بود چوب راش

من از نزدیک دیدم رفتم شهرک ولیعصر 

همشون رزینن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40