2777
2789
عنوان

شما هم از اين خانواده شوهر عجيب داريد يا فقط من اينطور هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 117 پست
خوش بحالت. كاش منم سرد بودم. من خيلي عاطفي هستم .  به خانواده شما اصلا خانواده شوهرت حتي زنگ ه ...

همه همینطورن.بابای من سرطان گرفت هیچکدوم حتی حالشو نپرسیدن 

بیخیال بابا

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

خانواده شوهر منم ازینم بدترن ببخشید انگار گاون آداب معاشرت با من صفر اما برای خودشون در حد بنز میخوان همیشه سر اینکه شوهرم گیر میده فلان کارو بکن درصورتیکه اونا نمیکنن دعواس الهی همشون برن بمیرن کاش منم مثل تو اونسر دنیا بودم حداقل از آویزون بازی مادرش راحت میشدیم .شت

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینها اینطوری هستند و بپذیر ، من خانواده شوهرم خیلی صمیمی افراطی بودند و خانواده من مثل خانواده همسر ...

كاري نكنه ولي بمن نگه تو مشكل داري و توقعت بالاست و اونها خوب هستند. اقلا قبول كنه واقعيت رو و بخاطرش معذرت خواهي كنه!

اشتباهات رو بپذيره. 

اصلا خواهر و برادر اگر سالي يكبار هم حرف نزنن براشون فرقي نداره. شما هم اينطور هستيد؟ 

خانواده شوهر منم ازینم بدترن ببخشید انگار گاون آداب معاشرت با من صفر اما برای خودشون در حد بنز میخوا ...

اخ گفتي خانواده شوهر منم اصلا ادم و معاشرت بلد نيستند. البته جلوي ديگران هميشه خودشون رو خوب نشون ميدن

خانواده همسرم من هم دقیقا همین طور هستن و برعکس من عاطفی. وهمسرم هم حق رو به اونا میده چون نگتو اون خانواده بزرگ شده و به این طرز رفتار عادت داره. منم دیدم بحث کردن بی فایده اس حالا شدم مث خودشون.با هر کس باید مث خودش رفتار کرد. شمام همینکارو انجام بده

اره واقعا مهر طلب هستم قبول دارم: خودم خانواده كم جمعيتي داشتم و ميخواستم تو جمعشون باشم ولي اصلا ني ...

اینا اخلاقشون ک با شما اینطوره با بچتونم همین میشن دیگه

ببین منم همینم اینا بد ذاتو حسودن واسه هر دو بچه من نه تبریک گفتن ن دیدن اومدن خودشون میگن گرفتارن کاراشون زیاده از این مزخرفات دیگه .خلاصه هیچی منم میگم بذار بترکن چرا خودمو بخاطر ی عده بیشعور ناراحت کنم 

خدایا ااااااااااا شکرت
خانواده همسرم من هم دقیقا همین طور هستن و برعکس من عاطفی. وهمسرم هم حق رو به اونا میده چون نگتو اون ...

الان بعد ١٠ سال منم مثل خودشون شدم ولي هنوز از دست كارهاشون حرص ميخورم. پس چرا اول اينطور نبودن براي خواستگاري. به نظرم اين خانواده ها درغگو هستند. شما باهاشون رفت و امد داريد؟

اصلا بهتون زنگ نميزنن يا پيام نميدن؟

بچتون چي؟

هم‌توقعت زیاده هم حساسی کلا مشکل خودتی به زور که نمیشه برای کسی عمه عمو خرید اونا بی عاطفه وسرد هستن خودشون که مشکلی ندارن با این قضیه شما هم نه کادو بخر نه توقع تشکر داشته باش بزار شوهرت هرطور که دوست داره با خانوادش رفتار کنه.

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
اره واقعا مهر طلب هستم قبول دارم: خودم خانواده كم جمعيتي داشتم و ميخواستم تو جمعشون باشم ولي اصلا ني ...

خوششون نمیاد چون مادرش شمایی

با شخص شما و هر انچه متعلق به شماست مشکل دارن

خانواده و فرزند و ...

تنها راه حل ارامش برای شما قبول همینه ، شما هم توقع نداشته باش اونها هم توقع هیچیو از شما نداشته باشن،زندگی شما شده فکر کردن به اینها و کاراشون،مقصر همسرتونه که این رفتارارو میبینه از شما انتظار هم داره،از این به بعد تماس گرفتن از هر ۱۰ بار یه بارشو شما گوشی بگیر و حرف بزن اونم خیلی معمولی حال و احوال کن،اکثرا سعی کن اون اطراف نباشی که بخوای گوشی بگیری 

اینا اخلاقشون ک با شما اینطوره با بچتونم همین میشن دیگه ببین منم همینم اینا بد ذاتو حسودن واسه هر د ...

يعني هنوز بچه هاتون رو نديدن؟

شوهرت چي ميگه؟

اخ گفتي خانواده شوهر منم همش ميگن ما گرفتار هستيم در حالي كه اصلا كار ندارن و خواهر شوهرها خانه دار هستند 

خوششون نمیاد چون مادرش شمایی با شخص شما و هر انچه متعلق به شماست مشکل دارن خانواده و فرزند و ... ...

همش خونه هستيم به خاطر كرونا و شوهرم مياد بيرون از اتاق و گوشي رو بهم ميده. منم اصلا نميتونم سرد رفتار كنم. و اونها سرد هستند و من رو إزار ميده. مثلا هر بار حرف ميزنم وسط حرف من همش خواهر شوهرم ميگه كه ديگه وقتت رو نميگزم و يا برو به بچه و كارهات برس و من همچنان حرف ميزنم . خيلي از خودم ناراحت ميشم كه اونها اينطور ميكنن و من واكنش ندارم 

نمیدونم چرا من فکر کردم شما دوست دارید تو زندگیهای اونا سرک بکشید و دایم باهاشون حرف بزنید و خبر از زندگی اونها داشته باشید ولی اونا اجازه نمیدن و شما ناراحت شدین اونها درگیر زندگی خودشونن و شما انتظار دارید که حتی به دیدن خانواده تون هم برن و بچه ی شما را تحویل بگیرن  توقعات خودتون  را کم کنید تا آرامش داشته باشین به این فکر کنید که هر کسی به اندازه ی خودش گرفتاری داره

دل را  به حریم عشق بسپار و برو فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست