2777
2789
عنوان

شما هم از اين خانواده شوهر عجيب داريد يا فقط من اينطور هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 117 پست
خوش بحالت. كاش منم سرد بودم. من خيلي عاطفي هستم .  به خانواده شما اصلا خانواده شوهرت حتي زنگ ه ...

کن سالی دو سه بار زنگ میزنم به خانواده شوهرم ولی تو مراسم ها همو میبینیم چون اقوام هستیم 

ولی اونا خودشون با همسرم تماس دارن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

منم 9 ساله عروسشونم. اول خودشون باورشون نمیشد جواب مثبت بهشون دادیم. اما الان جوری رفتار میکنن انگار لطف کردن اومدن منو گرفتن. حتی اگه من و بچه مریضم باشیم نه زنگ میزنن نه پیام میدن. منم خیلی کم میرم اونجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم‌توقعت زیاده هم حساسی کلا مشکل خودتی به زور که نمیشه برای کسی عمه عمو خرید اونا بی عاطفه وسرد هستن ...

توقعم بالاست كه تا حالًا بچه من رو حتي تلفن دستشون نگرفتن حرف بزنن ؟

تازه يكبار به يكيشون گفتم بچم عمه نميشناسه بهش برخورده !

خوب كادو ندم شوهرم خودش كلي دلار خرج ميكنه و براشون پست ميكنه: خودم مجبورم بخرم كه صرفه جوبي كنم 

منم 9 ساله عروسشونم. اول خودشون باورشون نمیشد جواب مثبت بهشون دادیم. اما الان جوری رفتار میکنن انگار ...

اخه چرا اينطور هستند؟ البته بگم ما كلا سر تر هستيم خانوادكي و شايد همين باشه دليل كارهاشون. 

شوهرت چي ميگه؟ بچه هات رو ميبينن؟ 

نمیدونم چرا من فکر کردم شما دوست دارید تو زندگیهای اونا سرک بکشید و دایم باهاشون حرف بزنید و خبر از ...

من اصلا ادم سرك كشيدن نبستم . خانواده خودم هم گفتم سالي يكبار حتي براي عيد زنگ نزدن. 

به خودم هم سالي يكبار هم زنگ نميزنن . به نظرم اين عادي نيست . بچه من رو باهاش تلفن بگيرن و حرف بزنن كجاش ميشه دخالت؟

اصلا از اول ازدواج اينطور بودند

نمیدونم چرا من فکر کردم شما دوست دارید تو زندگیهای اونا سرک بکشید و دایم باهاشون حرف بزنید و خبر از ...

در ضمن اصلا گرفتاري ندارند و خيلي هم پولدار هستند و خواهر شوهرها خانه دار 

اونها اصلا بهت زنگ نميزنن ؟ خواهر شوهرها چطور؟

نه زنگ میزنم نه زنگ میزنن بهم خواهرشوهرام و فقط به پدرشوهر و مادرشوهر زنگ میزنم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
توقعم بالاست كه تا حالًا بچه من رو حتي تلفن دستشون نگرفتن حرف بزنن ؟ تازه يكبار به يكيشون گفتم بچم ...

بله عزیزم توقعت از ادمایی که بهت اهمیت نمیدن بالاست اگه میتونی مثل خودشون رفتار کن هرچی بیشتر بهشون گله کنی پروترشون میکنی و راه دخالتشون رو باز میکنی نگران بچت هم نباش اون خودش به موقع میفهمه مقصر کی بوده از الان حساسش نکن احساساتی بشه یه رفتاری ببینه دلش بشکنه.والا انگار ما حالا فامیلامون چه گلی زدن به سرمدن همیشه هم زبوتشون دراز و طبلکار!!

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
اره واقعا هستن. خوب دلم ميسوزه چرا اينطوري هستند و بچه من نبايد محبت ببينه. چرا شوهرم بهم حق نميده و ...

شما غیر عادی رفتار میکنی .

اولا که شما مرکز و محور جهان نیستی ، پس همه قرار نیست مطابق میل و سلیقه و نظر شما زندگی کنن .پس هر آنچه از نظر شما خوبه ، الزاما از دید دیگران و برای دیگران ممکنه خوب نباشه.

ثانیا در دنیایی که همه گرفتارن ، شما چرا توقع داری دیگران حالتو خوب کنن، نشستی همه چیز را رها کردی و تمرکز کردی روی رفتارهای خانواده شوهر.

شما کار درست خودتو انجام بده ، به دیگران هم کاری نداشته باش...این عقاید پوسیده را که اگه خانواده همسرم به دیدن خانواده من نرن پس به من بی احترامی کردن را بریز دور

اخه چرا اينطور هستند؟ البته بگم ما كلا سر تر هستيم خانوادكي و شايد همين باشه دليل كارهاشون.  ش ...

شایدم حرف شما درست باشه. شوهرم حق رو به اونا میده چون تو همون خونواده تربیت و بزرگ شده.منم برای حفظ آرامش خودم اولا با اونا مث خودشون رفتار میکنم دوما دیگه در مورد کاراشون با شوهرم بحث نمیکنم چون بی فایده اس وهمیشه حق رو به اونا میده

شما باهاشون رفت و امد داري؟ شوهرت چي ميگه؟

ن ندارم

درموردش با همسرم حرفی نزدم،،

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
میگم خدایی زن هستی دیگه ؟ 😀

وا معلومه که زنم😅دخترم متولد 77 ام پزشکی میخونم تنبلی تخمدانم دارم😁

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃