2777
2789
عنوان

شما هم از اين خانواده شوهر عجيب داريد يا فقط من اينطور هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 117 پست
شایدم حرف شما درست باشه. شوهرم حق رو به اونا میده چون تو همون خونواده تربیت و بزرگ شده.منم برای حفظ ...

شوهرت مجبورت نميكنه بهشون زنگ بزني يا بري پيششون؟

شوهر من مثلا اگر اونها عكس بخوان و من نفرستم ميرن به شوهرم ميگن تو تلفن بعدي و شوهرم بهم ميگه خوب ميفرستادي و بدجنسي نميكردي!

من از شوهرم ميترسم راستش چون ازشون دفاع ميكنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما غیر عادی رفتار میکنی . اولا که شما مرکز و محور جهان نیستی ، پس همه قرار نیست مطابق میل و سلیقه ...

من نميگم برن اونجا من در كل ميگم كه تا حالا نرفتن كه هيچي بلكه زنگ هم نزدن. به بچه من هم همينطور هستند خودم كه بمأند. شما براتون عجيب نيست؟

شما اينها زن بي عاطفگي نميدونيد؟ 

در ضمن اصلا هم گرفتار نيستند چون زندگيشون رو ميدونم و اصلا حتي سر كار هم نميرن 

نه زنگ میزنم نه زنگ میزنن بهم خواهرشوهرام و فقط به پدرشوهر و مادرشوهر زنگ میزنم 

اصلا ناراحتميستي از اين وضع؟

مادر شوهرت چطور هست باهات؟

خانوادت چي ميگن؟ مامان من بهم ميگه اين چه خانواده شوهرم هست كه تو داري 

بالاخره زنی یا دختر ؟ پزشک هم نیستی مطمئنم . و اینکه مرد هستی 

نه فکر کردم فکر کردی من مردم که گفتم زنم.دخترم و متولد 77 پزشکی هم میخونم میتونی سوال بپرسی میخوای عکس یه چیزیمم بدم اخه مگه دیوونم الکی بگم زنم😑

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
براي شما هم اينجوري هستند؟ خودشون دختر دارن ايا حاضر هستند خانواده شوهرشون اينطور باشه؟

آره بابا همینن. تو اصلا محلشون نده. پسراشونم لنگه خودشونن و همیشه هوای خونواده خودشونو دارن. به فکر خودتو بچه ات باش اینا همینن.

من اصلا ادم سرك كشيدن نبستم . خانواده خودم هم گفتم سالي يكبار حتي براي عيد زنگ نزدن.  به خودم ...

ببین بعضی ها اینجورین، دنبال علت نگرد. به خدا مریضن و عقده ای. خانواده شوهر منم همینن. دوست دارن عروس رو اذیت کنن. دوست دارن زجر بدن. همینن خواهر من. دنبال علت نباش. حق داری ناراحت بشی. حق داری توقع داشته باشی ولی اینا همینن. به خودت برس و به بچه ات.

اصلا ناراحتميستي از اين وضع؟ مادر شوهرت چطور هست باهات؟ خانوادت چي ميگن؟ مامان من بهم ميگه اين چه ...

نه به هیج عنوان ناراحت نیستم چون نیازی نمیبنم و منتظر مهبت اونا نیستم 

خوبن هر وقت همو میبنیم 

مادرم هیچ وقت دخالت نکرده 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
كاري نكنه ولي بمن نگه تو مشكل داري و توقعت بالاست و اونها خوب هستند. اقلا قبول كنه واقعيت رو و بخاطر ...

اره والا ، به نظرم نباید برای کسی باید و نباید تعیین کرد ، شما که عقبه اون خانواده رو نمیدونی ، خب بعععله منم دوست ندارم و نداشتم باهمه اینها شوهرم بگه بگه ، هردفعه میگفت من گارد میگرفتم ، منو شوهرم سر این چرندیات و خیلی چیزای دیگه داریم جدا میشیم توروخدا زندگیتون سر اینانا و باید و نباید زهر نکنید 

من نميگم برن اونجا من در كل ميگم كه تا حالا نرفتن كه هيچي بلكه زنگ هم نزدن. به بچه من هم همينطور هست ...

به نظر من اینها روش زندگی اونهاست و قرار نیست چون شما نمیپسندی ، روششون را عوض کنن.

شما برای خودت بهتره با مشاور صحبت کنی تا متوجه بشی ایراد کار کجاست و بتونی رفعش کنی 

حالا هر چه قدر من و بقیه بگیم شما گوش نمیکنی 

به نظر من اینها روش زندگی اونهاست و قرار نیست چون شما نمیپسندی ، روششون را عوض کنن. شما برای خودت ب ...

من نميگم من ايراد ندارم ولي به طور قطع ميتونم بگم اونها خيلي بي عاطفه هستند. هدف ما از به دنيا اومدن چيه؟ پس خواهر و برادري كه تو يك خونه بزرگ ميشن وقتي ازدواج ميكنن اگر قراره سال به سال از هم خبر نگيرن اسمش ميشه خانواده؟

اينكه همش دو روز دنيا يا هم مشكل داشته باشند و كينه اي باشند و محبت مباشه صد در صد مشكل دارن اينها.

منم ميدونم به شدت وابسته و إحساسي هستم و خيلي عاطفي. اصلا تو عمرم شايد خانواده اينطوري نديده بوذم. اصلا مفهوم خانواده براي من حايگاه ديگه اي دازه. مفهوم محبت و مهربوني و خواهر و برادري!