کیک هشت قاشقی قابلمه ای
مواد لازم
تخم مرغ: دوعدد
آرد: 8 قاشق غذاخوری
شکر: 8قاشق غذاخوری
شیر: 10 قاشق غذاخوری
روغن: 6قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو یا پودر قهوه (دلخواه): دو یا سه قاشق
نمک: نوک قاشق چایخوری
اول تخم مرغ ها و شکر و نمک رو دو دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا روشن و کشدار بشه
بعد شیر و روغنو اضافه میکنیم و یکم با دور کند هم میزنیم تا مخلوط بشه
اخرسر اردی که دوبار الک کردیم و بکینگ پودرو اروم اروم به مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن مخلوط میکنیم
کف قابلمرو چرب میکنیم و ارد میپاشیم و موادو داخلش میریزیم
درو دمکنی میزاریم و میزاریم روی شعله پخش کن و کمترین شعله گاز و 40 تا 45 دقیقه صبر میکنیم تا خوب بپزه
پ.ن : 1) قابلمتون باید اندازه ای باشه که مواد یک سومشو پر کنه
2) زیرشو خیلی زیاد نکنید که زیرش بسوزه و روش نپزه باید کمترین مقدار باشه
3 )میتونید با همزن دستی هم درست کنید یکم پفش کمتر میشه ولی باز هم پفش زیاده
6)تا بیست دقیقه در قابلمرو باز نکنید
اسي اين كيك عاااااليه پفش... مثل ابر ميشه😍😍😍
اگه خواستي كيكت بزرگتر باشه موادتو دوبرابر كن قابلمه رو هم بزرگتر بردار شعله هم يكم بيشترش كن