2777
2789
عنوان

یه کیک راحت خوشمزه می گین درست کنم

340 بازدید | 13 پست

توستر دارم و قالب کیک .کاغذ روغنی اینها ندارم 

شکر آرد پودر کاکائو تخم مرغ اینا هست

راستی اینجا داره برف میاد جایی که شمام هستین میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیک خیس یا دورنگ

آره🤩

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               

کیک خیس 

بدون فر هم میشه یه ساعته هم آمادست 

بزن گوگل بیاره برات

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

جستجو کن کیک پنبه ای باران بهاری تو سایت یه کیک فوق العاده اسون میاد البته من درست نکردم اما کاربرا خیلی تعریف میکنن تاپیکش مال سال ۹۵

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

اینجام برفه شدیده 

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
اینجام برفه شدیده 

کجایی؟

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

کیک هشت قاشقی قابلمه ای  
مواد لازم
تخم مرغ:  دوعدد
آرد: 8 قاشق غذاخوری
شکر: 8قاشق غذاخوری
شیر: 10 قاشق غذاخوری
روغن: 6قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو یا پودر قهوه (دلخواه): دو یا سه قاشق
نمک: نوک قاشق چایخوری

اول تخم مرغ ها و شکر و نمک رو دو دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا روشن و کشدار بشه
بعد شیر و روغنو اضافه میکنیم و یکم با دور کند هم میزنیم تا مخلوط بشه
اخرسر اردی که دوبار الک کردیم و بکینگ پودرو اروم اروم به مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن مخلوط میکنیم
کف قابلمرو چرب میکنیم و ارد میپاشیم و موادو داخلش میریزیم
درو دمکنی میزاریم و میزاریم روی شعله پخش کن و کمترین شعله گاز و 40 تا 45 دقیقه صبر میکنیم تا خوب بپزه

پ.ن : 1) قابلمتون باید اندازه ای باشه که مواد یک سومشو پر کنه
2) زیرشو خیلی زیاد نکنید که زیرش بسوزه و روش نپزه باید کمترین مقدار باشه
3 )میتونید با همزن دستی هم درست کنید یکم پفش کمتر میشه ولی باز هم پفش زیاده
6)تا بیست دقیقه در قابلمرو باز نکنید

اسي اين كيك عاااااليه پفش... مثل ابر ميشه😍😍😍

اگه خواستي كيكت بزرگتر باشه موادتو دوبرابر كن قابلمه رو هم بزرگتر بردار شعله هم يكم بيشترش كن

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

سه پیمانه آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه پودر کاکاعو 1 ق چ خ بکینگ دو سوم پیمانه روغن یک سوم آب با همزن هم بزن بزار رو درجه 180 30 دیقه

یه کیک بدون تخم مرغی عالللللی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق