2777
2789
عنوان

پاهام خیلی زشتن

157 بازدید | 12 پست

پاهام خیلی پرانتزی ان. پوستم روشنه ولی زانوهام سیاهن.

اصلا نمیتونم ی لباس کوتاه پیش شوهرم بپوشم به حدی زشته خودمم حالم خراب میشه نگاه میکنم

واقعا خوشبحال کسایی که پاهای خوش فرمی دارن به راحتی هر لباسی ک دوست داشته باشن میپوشن

تزریق به پا رو امتحان کردی؟ متقارن سازی با فیلر بادی

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن تا حالا نشنیدم میشه بیشتر توضیح بدید

به پاهات ژل تزریق میکنن و میتونه تل حدودی زیادی لاغری و فرم پرانتزی پاهارو کاور کنه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

من خیلی قشنگم بی اغراق عالیم ولی پاهام ضربدری ازاین موضوع متنفررررم من حتی لگم نمیتونم بپوشم حس بد م ...

اره واقعا کاش

من خودمم فیسم عالیه ولی پاهام زشتن

بعد همش باید بری ترمیم

از بدن دفرمه که بهتره

هیچ راه دائمی ای نیست برای این مشکل

به نظرت چربی نمیشه زد؟

چربی که ماندگاریش کمتره. ولی اونم میشه زد