سلام دوستان خوبید من دو روز پیش دوتا از دندون عقل هامو کشیدم جراحی کردم الان خیلی درد داره یه طرف صورتم هم تا زیر گلوم ورم کرده وحشتناک خیلی هم درد دارم شما تا حالا تجربه داشتین چیکار کنم ورم صورتم بخوابه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا دکتر واقعا مهمه دکتر من ب دقیقه نکشبد جراحی کرد عزیزم البته جراحی ۲تا دند ...
من یک ساعت زیر دستش بودم یه ربع هم دهنم باز بود برا جرم گیری لثه خیلی فشار اومد به بکم دونفر هم بودن اینقدر فشار آوردن به فک منو باز نگه داشتن با دستش و این میله های دهنمو از هم باز میکرد یکیش مرد بود یکیش زن
بخاطر جنس دندونت من کلا چهارتا دندون پر تو دهنم داشتم دندونام مشکلی نداره خداروشکر فکر میکنم ا ...
ای کاش پیش یه دکتر دیگه هم ببری،خوش به حالت که جنسشون خوبه،بابای منم دندوناش خوبه خیلی هم بهشون نمیرسه ها ولی تو شصت سالگی دندوناش خیلی خوب موندن
زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.