2777
2789
عنوان

درد کشیدن دندان عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 5172 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم منم اینجوری بودم تازه بعدش یه حلقه دور گلو ام کبود شد انگار یکی با دست خفه ام کرده بود ...

وای من اگه جات بودم سکته میکردم اصلا نمیتونم خیلی میترسم بابت این چیزا اولین بار دندون می کشم توبه کردم دیگه

وای من اگه جات بودم سکته میکردم اصلا نمیتونم خیلی میترسم بابت این چیزا اولین بار دندون می کشم توبه ک ...

وقتی اون قطره رو گفتی میسوزونه فهمیدم سوسولی 😂اون قطره  خوراک ام بود همش میزدم انقدر درد داشتم بهم ارامش میداد من دندون هام خیلی جنس بدی داره خیلی عذاب کشیدم از دستشون 

اونا نمیسوزه فقط مزه اش تنده اون که نمیسوزونه اگه به اون بگی سوزوندن دیگه خیلی سوسولی 😂دهان شویه خا ...

نمیدونم شاید اشتباه گرفتم اخه یه قطره ها گیاهی بود برا زخم زبونم و افت استفاده میکردم خیلی می سوخت دهان شویه ایرانی برام نوشت دارم استفاده میکنم 

دقیقا  دکتر واقعا مهمه  دکتر من ب دقیقه نکشبد جراحی کرد  عزیزم البته جراحی ۲تا دند ...

من یک ساعت زیر دستش بودم یه ربع هم دهنم باز بود برا جرم گیری لثه خیلی فشار اومد به بکم دونفر هم بودن اینقدر فشار آوردن به فک منو باز نگه داشتن با دستش و این میله های دهنمو از هم باز میکرد یکیش مرد بود یکیش زن

بخاطر جنس دندونت  من کلا چهارتا دندون پر تو دهنم داشتم دندونام مشکلی نداره خداروشکر فکر میکنم ا ...

ای کاش پیش یه دکتر دیگه هم ببری،خوش به حالت که جنسشون خوبه،بابای منم دندوناش خوبه خیلی هم بهشون نمیرسه ها ولی تو شصت سالگی دندوناش خیلی خوب موندن

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.