2777
2789
عنوان

درد کشیدن دندان عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 5172 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه من خر شدم کشیدم مگه قدیما نبود دندون عقل تا آخر عمر تو دهنشون بود اینا همه ترفند پول من دوتا ...

نمیدونم دیگه،اخه الان درد ندارن اصلا،ظاهرش رو هم که میبینم صاف دراومده،مگه اینکه ریشه اش بد رشد کرده باشه،تازه عصب کشی هم باید برم،دیگه خستم کردن این دندونا،همیشه هم بهشون میرسم ولی بازم خراب میشن

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.     
اره حتما فردا اگه جایی باز بود میزم نشون میدم معاینه کنه یه وقت عفونت نکرده باشه به کشتنم بده

قرص چرک خشک کن خوردی؟ مثه آموکسیسیلین

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
نه ولی اگه درد داری لیدو نزن از این قطره ها هست یه بویی سدیدی داره از اون ها بزن به پنبه پنبه رو بزا ...

اونا که خیلی میسوزه الان نیم ساعت پیش اسپری دندون زدم بی حسش کرد یه ذره خوب شدم 

دور سرت بگردم❤

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.     
اونا که خیلی میسوزه الان نیم ساعت پیش اسپری دندون زدم بی حسش کرد یه ذره خوب شدم 

اونا نمیسوزه فقط مزه اش تنده اون که نمیسوزونه اگه به اون بگی سوزوندن دیگه خیلی سوسولی 😂دهان شویه خارجی هم همینطوریه دیگه وقتی میزنی تنده این یعنی اثر بخشه 

اره دارم میخورم ولی نه آموکسی چون بهش حساسیت دارم حالت تهوع میگیرم یه مدل دیگه برام نوشت با آستامینو ...

آهان خوبه پس. بخور ایشالا درست میشه

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
نمیدونم دیگه،اخه الان درد ندارن اصلا،ظاهرش رو هم که میبینم صاف دراومده،مگه اینکه ریشه اش بد رشد کرده ...

بخاطر جنس دندونت  من کلا چهارتا دندون پر تو دهنم داشتم دندونام مشکلی نداره خداروشکر فکر میکنم این دانشجو الکی بهم گفت باید دندون عقل تو بکشی داره میپوسه

یدونه  اصلا ورم ندارم  فقط ۱کوچولو لثه و گلوم درد میکنه که بدون مسکنم قابل تحمله

وای اگه منو ببینی وحشت میکنی از درد هم که نه دهنم باز میشه نه میتونم چیزی بخورم خیلی سختمه