سلام دوستان خوبید من دو روز پیش دوتا از دندون عقل هامو کشیدم جراحی کردم الان خیلی درد داره یه طرف صورتم هم تا زیر گلوم ورم کرده وحشتناک خیلی هم درد دارم شما تا حالا تجربه داشتین چیکار کنم ورم صورتم بخوابه
ای کاش پیش یه دکتر دیگه هم ببری،خوش به حالت که جنسشون خوبه،بابای منم دندوناش خوبه خیلی هم بهشون نمیر ...
اره حالا حتما میرم بخدا دویست خورده دادم بابت همین کشیدن دندون عقل بگو مرض داشتی میرفتی یه جا خوب من دندونام خوبه ولی عفونت لثه دارم که خیلی اذیتم میکنه بخدا همش ترس اینو دارم نکن دندونام لق بشه بیوفته اخه یکی از دندونام یه ذره شل شده
وای شما چنتا کارو همزمان انجام دادی و احتمالا پزشکتونم اونقد که باید کاربلد نبوده انشاالله زو ...
ممنونم عزیزم اره متاسفانه رفتم دانشگاه خودم سپردم دست این متخصص تازه کار من آخرین بار سیزده سال پیش بود فکر کنم رفتم دندون پزشکی برا دندونام دیگه نرفتم تا امسال بلد نبودم خودمم ناشی بازی در آوردم وگرنه نمیزاشت این همه کار انجام بده دکتر پدر سوخته هم نگفت نه
اره حالا حتما میرم بخدا دویست خورده دادم بابت همین کشیدن دندون عقل بگو مرض داشتی میرفتی یه جا خوب من ...
کدوم دندونته؟پوسیدگی داره؟
دکتر خیلی مهمه،مخصوصا اگه آدم اولین تجربه کشیدن رو داشته باشه
زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.