2777
2789
عنوان

درد کشیدن دندان عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 5172 بازدید | 70 پست
ای کاش پیش یه دکتر دیگه هم ببری،خوش به حالت که جنسشون خوبه،بابای منم دندوناش خوبه خیلی هم بهشون نمیر ...

اره حالا حتما میرم بخدا دویست خورده دادم بابت همین کشیدن دندون عقل بگو مرض داشتی میرفتی یه جا خوب من دندونام خوبه ولی عفونت لثه دارم که خیلی اذیتم میکنه بخدا همش ترس اینو دارم نکن دندونام لق بشه بیوفته اخه یکی از دندونام یه ذره شل شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک ساعت زیر دستش بودم یه ربع هم دهنم باز بود برا جرم گیری لثه خیلی فشار اومد به بکم دونفر هم بودن ...

وای شما چنتا کارو همزمان انجام دادی و احتمالا پزشکتونم اونقد که باید کاربلد نبوده 

انشاالله زود توب میشه 

ولی دیگه کارای دندونتو تو ۱روز انجام نده 

خیلی اذیت کنندست

وای شما چنتا کارو همزمان انجام دادی و احتمالا پزشکتونم اونقد که باید کاربلد نبوده  انشاالله زو ...

ممنونم عزیزم اره متاسفانه رفتم دانشگاه خودم سپردم دست این متخصص تازه کار من آخرین بار سیزده سال پیش بود فکر کنم رفتم دندون پزشکی برا دندونام دیگه نرفتم تا امسال بلد نبودم خودمم ناشی بازی در آوردم وگرنه نمیزاشت این همه کار انجام بده دکتر پدر سوخته هم نگفت نه

اره حالا حتما میرم بخدا دویست خورده دادم بابت همین کشیدن دندون عقل بگو مرض داشتی میرفتی یه جا خوب من ...

کدوم دندونته؟پوسیدگی داره؟

دکتر خیلی مهمه،مخصوصا اگه آدم اولین تجربه کشیدن رو داشته باشه

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.     
ممنونم عزیزم اره متاسفانه رفتم دانشگاه خودم سپردم دست این متخصص تازه کار من آخرین بار سیزده سال پیش ...

حالا اینسری گذشت و تا چندروز دیگه احتمالا خوب میشه،نشد حتما برو و نشون بده 

و حتما جای خوب برو 

حتی اگه سالی یدونه بتونی درست کنی ولی جای مطمئن و ادم مطمئن

کدوم دندونته؟پوسیدگی داره؟ دکتر خیلی مهمه،مخصوصا اگه آدم اولین تجربه کشیدن رو داشته باشه

همین دندون عقل که کشیدم عکس گرفت گفت دندون عقل هات پوسیدگی داره باید بکشی و جراحی کنی

حالا اینسری گذشت و تا چندروز دیگه احتمالا خوب میشه،نشد حتما برو و نشون بده  و حتما جای خوب برو ...

اره بخدا خیلی کار اشتباهی کردم اونم دندون که اینقدر حساس ‌‌‌ممنونم عزیزم وقت گذاشتی😘😘😘

منم دندونم رو عصب کشی کردم و پر کردم و در اخر روکش گذاشتم یه روز کل مواد و روکش باهم کنده شد🥶😨 د ...

وای نه بخدا من پوستم کنده شده اینقدر زجر کشیدم نه خواب درست نه غذا درست اووووف