2777
2789
عنوان

درد کشیدن دندان عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 5172 بازدید | 70 پست
خب پس واجب بوده بکشی منم نهفته بود زد خوردش کرد مگه در میومد نترس خوب میشی 

نه اتفاقا دندون خیلی سالم در آورد ولی من رفتم دانشگاه اونی که انجام داد دانشجو بود فکر کنم ناشی بود دهنمو سرویس کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نترس.. اگه بعد از یه هفته نرفت اونموقه بترس الان اصن نگران نباش سعی کن سرتو بالا بگیری میخای بخاب ...

چی بگم بخدا خیلی درد دارم اخه شنیدم یکی از فامیلامون رفت دندون عقل کشید اینقدر ورم کرد فشار اومد به چشمم چپ شد لپم هعی داره بیشتر ورم میکنه

نه اتفاقا دندون خیلی سالم در آورد ولی من رفتم دانشگاه اونی که انجام داد دانشجو بود فکر کنم ناشی بود ...

دیگه نرو اینجور جاها ولی ورم طبیعیه عزیزم‌منم صورتم ورم کرده بود دکترم فوق تخصص و عالی بود 

بهش گفتم گفت عادیه ده روز تقریبا طول میکشه تا ورمش بخوابه ولی دوباره میرم پیش یه دکتر دیگه خیلی میتر ...

منم دندونم رو عصب کشی کردم و پر کردم و در اخر روکش گذاشتم

یه روز کل مواد و روکش باهم کنده شد🥶😨

دیه ببین چه حالی شدم من

رفتم واسم کشید تا ۴  ۵ روز ورم داشت مرتب روش کمپرس سرد میزاشتم تابستونم بود بطری اب معدنی میزاشتم فریزر بعد لای حوله .

یه بسته مسکن خوردم 

از دندون اصلا شانس نداشتم چند روز پیشم دندون عقلمو کشیدم ولی خداروشکر اصلا درد نداشتم اومدم خونه ساندویچ خوردم😂

نترس درست میشه من چهار تاشو کشیدم ببین من چی بودم 😂

نمیدونم بخدا اینقدر این سه روز بقیه بهم غر زدن کلافه شدم اخه خودم تنها با مترو و اتوبوس رفتم هیچی کلی هم حرف خوردم

بهش گفتم گفت عادیه ده روز تقریبا طول میکشه تا ورمش بخوابه ولی دوباره میرم پیش یه دکتر دیگه خیلی میتر ...

فک نکنم عادی باشه. آره دکترو عوض کن.

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
دیگه نرو اینجور جاها ولی ورم طبیعیه عزیزم‌منم صورتم ورم کرده بود دکترم فوق تخصص و عالی بود 

اخه خیلی ورم کرده تا زیر گلوم اگه بلد بودم عکس بفرستم نشون میدان امروز تولد داشتیم همه عکسا خراب شد😔😔😔😔

بکش بابا.. دکتر خوب برو.. برا من تقریبا ۱ و نیم گرفت واسه ی دندون.. قرصارو بخوری قشنگ‌اوکیه.. توی مط ...

دستت درد نکنه عزیزم خیالم راحت شد،حتما قبلش میخونم

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.