2777
2789

بله من ۳۶ دوم ۳۸ سوم آوردم

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

برای چی عقب مونده بشه 

قدیم تا پنجاه سالگی هم بچه میاوردن سالم بود 

36 که خوبه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میشه

غربالگری بده مخصوص همین چیزی که میگی بگو دکتر بنویسه

بعدشم اینی که میگی تو فامیل خودتو شوهرت اگه موردی باشه احتمالش هست الکی که نمیشه

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
ماشالله به تو چهارمی کی؟؟

خبر میدم

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
فکر کنم سن بالا ادم بهتر با بچه کنار میاد درسته؟اولی رو کی آوردید؟

۳۳ بچه سختی های خودشو داره بستگی به توان مالی وجسمی خودت داره 

من 21 2325اوردمدوست داشتم چهارمی بیارم حس کردم نمیتونم الان 33

عزیزم من اولی را ۳۳ آوردم  گفتم بستگی به توان خودت داده من سن شما که بودم بچه داری نکردم مجرد بودم درس خوندم کار کردم وتفریح کردم

عزیزم من اولی را ۳۳ آوردم گفتم بستگی به توان خودت داده من سن شما که بودم بچه داری نکردم مجرد بودم د ...

منم درس خوندم تو همون سن تفریحم کردم 

مسافرت هایی که من رفتم رو کمتر کسی از دوستانم تجربه کرده 

الانم دارم برای آزمون دکتری میخونم 

اصلا لحنتون رو دوست نداشتم