2777
2789
عنوان

درد کشیدن دندان عقل

5155 بازدید | 70 پست

سلام دوستان خوبید من دو روز پیش دوتا از دندون عقل هامو کشیدم جراحی کردم الان خیلی درد داره یه طرف صورتم هم تا زیر گلوم ورم کرده وحشتناک خیلی هم درد دارم شما تا حالا تجربه داشتین چیکار کنم ورم صورتم بخوابه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باید بکشم،اگه اینقدر سخته فعلا نکشم

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.     
چرا دوتااااا من یکیشو جراحی‌ گردم خیلی راحت بوود قرصاشو بخوری حله

والا چی بگم وقتی دکتر خر باشه همین دیگه تازه جرم گیری لثه هم انجام دادم قرصا رو میخورم ولی خیلی درد دارم صورتم وحشتناک ورم کرده خیلی میترسم

بکش بابا.. دکتر خوب برو.. برا من تقریبا ۱ و نیم گرفت واسه ی دندون.. قرصارو بخوری قشنگ‌اوکیه.. توی مطب زیر دست دکتر ک اصلااا درد نکشیدم.. اومدم خونه بخاطر قرصا بیهوش بودم نمیدونستم دارم نماز نیخونم یا میخوابم یا خن قورت میدم😑😑 یکمی بعد از مطب سخته ولی اصلا درد نداره.. قبلش نکاتشو بخون تو نت.. همه دکترا نمیگن

وای نه من خر شدم کشیدم مگه قدیما نبود دندون عقل تا آخر عمر تو دهنشون بود اینا همه ترفند پول من دوتا دیگه هم دارم که اگه سرم و ببرن نمیرم از بس ک زجر کشیدم

والا چی بگم وقتی دکتر خر باشه همین دیگه تازه جرم گیری لثه هم انجام دادم قرصا رو میخورم ولی خیلی درد ...

نه نترس.. اگه بعد از یه هفته نرفت اونموقه بترس الان اصن نگران نباش سعی کن سرتو بالا بگیری میخای بخابی هم دو تا متکا بذار ک یکم سرت بیاد بالا

پد یخی بهم نداد اصلا بیشعور یادش رفت بهم بگه یخ بزارم

ببین اونم نذاری باز این حجم از تورمی که میگی یکم غیر عادیه. کار دستش چطوره؟ شما الان یخ بذار. بهتره بهش بگی و ببینی چی میگه

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
بکش بابا.. دکتر خوب برو.. برا من تقریبا ۱ و نیم گرفت واسه ی دندون.. قرصارو بخوری قشنگ‌اوکیه.. توی مط ...

دست تا دست داره دندون تا دندون داره من دندونم تو لثه بود نهفته بود برام جراحی کرد کلی بخیه خورد

وای نه من خر شدم کشیدم مگه قدیما نبود دندون عقل تا آخر عمر تو دهنشون بود اینا همه ترفند پول من دوتا ...

قدیم ها انقد فک ها کوچیک و بدن ها عجیب غریب نبود انقد فک ام کوچیکه زده همه دندون هام‌کج شده 

ببین اونم نذاری باز این حجم از تورمی که میگی یکم غیر عادیه. کار دستش چطوره؟ شما الان یخ بذار. بهتره ...

بهش گفتم گفت عادیه ده روز تقریبا طول میکشه تا ورمش بخوابه ولی دوباره میرم پیش یه دکتر دیگه خیلی میترسم