2777
2789
عنوان

کسی هست که شوهرش به قولای قبل از ازدواجش عمل کرده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 24 پست
مثلا چه قولی؟  منظورت چیه?

فرقی نمیکنه!چه مادی چه غیر مادی!

شوهرم خیییلی بدقوله،از آیندم کنارش میترسم!داره از چشمم میافته

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بهش حسی نداری؟

دلیل زیاد داره  چون از اعتمادم سو استفاده کرد چون حرفاش نمایش بود ب نظرم . مثلا وقتی اومد خواستگاری گفت از گل نازک تر بهت نمیگم اما وقتی اومد سر زندگی کم ترین حرفش فحش ناموسی ب خانواده ام بود .گفته بود ک  بهت تو نمیگم ... اما یر زندگی شب اول عید مهمونم داشتیم گرفت منو قدری زد ک دستام کبود شدن تا ۱۷ عید اون کبودی نرفت . ی بار داشت خفه ام میکرد ک خانواده ام سر رسیدن . پاشو میذاشت رو معده ام فشار میداد. الان دو .سه ساله دست بزن نداره اما برای من ... چون مریضم کرد از کاراش . جوونی و دل شادمو گرفت . کار نکرد . خیانت کرد ک قابل بخشش نی . و فراموش نمیشه . رابطه میخواستم پس زد . الان نزدیک ۶ ماهه دلم نمیخواد باهاش هم خواب شم حتی . دلم نمیخواد ازش بچه داشته باشم . . با اونکه الان خوب شده . هر کار بگم میکنه . هر چی بخوام میخره اما من حس میکنم این کاراش برای اینه ک دوستم نداره . حرفا و حرکاتش سردم کردن . حق طلاق هم دارم . اما متاسفانه چنان خودش پیش همه خوب نشون داده  همه میگن من کرم دارم . نمیدونن قضیه چیه .... خونه ی چیز دیگست . بیرون ... 

کسی ک ادم دوست داشته باشهدخیانت نمیکنه . دنبال خیلی چیزا نی . خط پنهان نداره . همه جوره میخواد سرمو گرم کنه ک فقط بری پی کارش. غیرتی نمیشه روم .

همسر من قبل عروسی گفتم تو خونمون خرج کن وسیله هارو عوض کن همش گفت ۴ سال دیگه از اینجا میریم من خودم این خونه رو دوست ندارم الان شده ۴ سال ولی هیچی درسته اوضاع خرابه درامدی نداره ولی میتونه این خونه رو با زمینشو بفروشه نمیکنه .. میگن خب حداقل کابینتارو عوض کنیم میگه ندارم ولی داره .. بازم خداروشکر از خیلی مردا بهتره نه خیانت نه دروغ نه اهل دوست و رفیق .. دوسمم داره میدونم ولی خودش اهل پیشرفت نیست

🌹
دلیل زیاد داره  چون از اعتمادم سو استفاده کرد چون حرفاش نمایش بود ب نظرم . مثلا وقتی اومد خواست ...

اگر تمام علاقت نسبت بهش از بین رفته و میدونی اون هم حداقل حالا حالاها اخلاقو کاراش تغییری نمیکنه جدا شو،خدای نکرده ممکنه به گناه بیافتی!این آدم ارزش نداره بخاطرش به گناه کبیره بیافتی!فقط اگر جدا شدی زن خوبی باش لطفا

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
همسر من قبل عروسی گفتم تو خونمون خرج کن وسیله هارو عوض کن همش گفت ۴ سال دیگه از اینجا میریم من خودم ...

خیلی خوبه که از خیلی از مردا بهتره ولی موظفه شبیه حرفای قبل از ازدواجش باشه!قدرشو بدون ولی اجازه هم نده بدقولی کنه!فقط مراقب باش آرامش زندگیتو از بین نبری

اگر تمام علاقت نسبت بهش از بین رفته و میدونی اون هم حداقل حالا حالاها اخلاقو کاراش تغییری نمیکنه جدا ...

من جدا شم وضعم بدتر میشه . بخاطر همین دارم زندگی میکنم  تقریبا هم خونه ایم فقط ... محبت میکنه برام ارزشی نداره .  البته دیگ خسته شم ب هیچی نگاه نمیکنم و جدا میشم 

من جدا شم وضعم بدتر میشه . بخاطر همین دارم زندگی میکنم  تقریبا هم خونه ایم فقط ... محبت میکنه ب ...

الهی به حق امروز خود آقا کمکت کنه تا زندگیت رو به راه بشه! اینجوری زندگی کردن خیلی سخته!