دلیل زیاد داره چون از اعتمادم سو استفاده کرد چون حرفاش نمایش بود ب نظرم . مثلا وقتی اومد خواستگاری گفت از گل نازک تر بهت نمیگم اما وقتی اومد سر زندگی کم ترین حرفش فحش ناموسی ب خانواده ام بود .گفته بود ک بهت تو نمیگم ... اما یر زندگی شب اول عید مهمونم داشتیم گرفت منو قدری زد ک دستام کبود شدن تا ۱۷ عید اون کبودی نرفت . ی بار داشت خفه ام میکرد ک خانواده ام سر رسیدن . پاشو میذاشت رو معده ام فشار میداد. الان دو .سه ساله دست بزن نداره اما برای من ... چون مریضم کرد از کاراش . جوونی و دل شادمو گرفت . کار نکرد . خیانت کرد ک قابل بخشش نی . و فراموش نمیشه . رابطه میخواستم پس زد . الان نزدیک ۶ ماهه دلم نمیخواد باهاش هم خواب شم حتی . دلم نمیخواد ازش بچه داشته باشم . . با اونکه الان خوب شده . هر کار بگم میکنه . هر چی بخوام میخره اما من حس میکنم این کاراش برای اینه ک دوستم نداره . حرفا و حرکاتش سردم کردن . حق طلاق هم دارم . اما متاسفانه چنان خودش پیش همه خوب نشون داده همه میگن من کرم دارم . نمیدونن قضیه چیه .... خونه ی چیز دیگست . بیرون ...
کسی ک ادم دوست داشته باشهدخیانت نمیکنه . دنبال خیلی چیزا نی . خط پنهان نداره . همه جوره میخواد سرمو گرم کنه ک فقط بری پی کارش. غیرتی نمیشه روم .