2777
2789

یه روز مادر شوهرم زنگ زد داشت با شوهرم حرف میزد پسر دوسالم گفت بده منم حرف بزنم مادر شوهرم گفت مامان کجاست چیکار می‌کنه پسرمم گفت رفته دستشویی جیش بوتونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو روز پیش پسرم توی اسکای روم به معلمش گفت خانم چراغامون رو ببین دوربین چرخوند سمت سقف🤭🤭آخه لوستر خریدیم،

بعد بهش گفت خونمون داغون شده بابام کارگر شده داره درستش می‌کنه یعنی داغون و بدبخت شدیم،بعدشم با کله از مبل آویزون شد پسر کوچیکمو بغل کرد آورد تو تصویر،کلا یه وضعی،😐😐

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
آخه چ بامزه .کلا دوست دارن جزئیات زندگی رو هم برای بقیه تعریف کنن

آره هر چی بهش میگم هیچی نگو ،تا وصل میشه همه رو میگه،اونروز دست منو که عمل کردم هم گرفت نشون خانم داد😅

روزای اول کلا تو نخ این بود منو به همه نشون بده،

الآنم داداش کوچیکش

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400

خوبه حالا

من یدفه بچه مردمو تا سر حد مرگ کتک زدم

لامصب خیلی رو مخ بود،بعدشم با هزارتا خوراکیو کوفتو زهرمار ساکتش کردم اونم قول داد ب کسی چیزی نگه

تا از اتاق اومدیم بیرون رف همشو تعریف کرد واس بقیه منم بر و بر وایساده بودم نگاش میکردم

عجله نکن ، برای آینده و اتفافات گذشته استرس نداشته باش ، درباره چیزهایی که نمیتونی تغییر بدی و چیزهایی که قادر به کنترلشون نیستی ، ثانیه های ارزشمندت رو تلف نکن ، رهاش کن ، یه نفس بکش و به ضربان قلبت گوش بده ، الان زندگی کن ، نیازی به وسواس در مورد گذشته یا آینده‌ات نیست ، تنها اتفاقی که میوفته زمان حال رو از دست میدی ، همه چیز رو همونطوری که هست قبول کن ، بعضی اوقات واقعاً باید به خودت یادآوری کنی که فقط همین یه زندگی رو داری ، از هر ثانیه نهایت استفاده رو ببر ! برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرس عزیز