2777
2789
عنوان

دختر عمه شوهرم بهش پیام داده

143 بازدید | 8 پست

دوران دوستیمون همسرم بهم‌ گفت دختر عمه هام ادمای نرمالی نیستن و بی بند و بارن.متاهلم هستن. گفتش که وقتی نوجوان بودم حموم بودم کوچیکه در زده گفته بزار بیام پیشت!!!

من باور نکردم فکر کردم‌مثلا شوهرم میخواد از خوب بودن خودش تعریف کنه.

یکبار دیدمش فوق العاده سلیطه است. 

چند روز پیش با یک پیج فیک پسرونه به شوهرم پیام داده فلانیم توروخدا زنگ بزن بهم کارت دارم یه مساله ای هست.

شوهرمم خودش بهم گفت اینو و پیامارو نشونم داد.

قسمش دادم اون حرفی که قبلا زدی دربارش درست بوده گفت اره.

حالا من زیاد نمیبینمشون چون رابطه خوبی با عمشون ندارن. اما استرس گرفتم که بخواد زندگیمو بهم بزنه. 

از شوهرم‌مطمئنم ولی فامیلای عجیبی دارن.تو کار دعا و این چیزان

میدونم خرافاته اما بازم میترسم

پر از خیال🙂‍↔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نره ‌تماس نگیره

تماس نگرفت

حتی جوابشم نداد.

اما اون باری ک دیدمش داشت به جاریم دعا نویس معرفی میکرد؟! که اره این خوبه من خودم باهاش دهن فلانیا رو بستم و...

جاریمم از اون سلیطه تره و یه جنگ بزرگگگ انداخته تو خانواده شوهرم.

ولی من جرات نکردم به کسی بگم این حرفا رو باهم زدن 

پر از خیال🙂‍↔️

حرزامام جواد همرات باشه دعایه حصار بگیر ی سرکتابم بگیر شاید دعا گرفتن براتون

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد
زیاد بهانه گیر و حساس نشو همین که شوهرت باهات روراسته خداروشکرتوکلت به خدا باشه نمیتونن کاری کنن

انشالله

اینا خودشون داداش دارن مشکلشو چرا به داداشش نگفته.

قطع رابطن با فامیل باباشون یکی دو ساله.

بعد اصلا ما توی دوتا اسان مختلفیم. چکاری از دست شوهر من برمیاد؟

پر از خیال🙂‍↔️

روزی 50 ایه قران بخون،  هرجور سحری رو باطل میکنه و. خیالت راحت. 

حرز امام جواد هم بخر و بنداز و نماز مخصوصش رو بخون. 

همسرت وقتی پاک هست و بهشون محل نمیده الکی حساس نشو و زندگیت رو دچار تشنج نکن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401