2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من اینجور بود من بهش گفتم هدبند بزنه. هر بار از ساختمان میخواد بره بیرون حتی واسه یه دقیقه هدبندش رو میزنه. دیگه سرفه نمیکنه. سردردهاش هم خوب شد

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
یعنی سینوزین داذن؟

بله. البته علامت دیگه نداشت فقط سرفه. دقیقا با گرم نگه داشتن پیشونی ش سرفه های خوب شد.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
اسپری بینی نازونکس استفاده کن

از پارسال تحت نظر فوق تخصص ریه هستم مرتب دغرو و اسپره مصرف میکنم فکر میکردم امسال دیگ سرفه نمیگیرم اما از دیروز ب محض اینک هوا سرد شده سرفهدهام شروع شدن

پسر عزیزم جونمی،دختر عزیزم نفسمی

شما سینوزیت داری و باید وقتی میری بیرون هد بند ببندی دختر منم اینجوری بود سیتریزین خارجی بخر بخور خیلی تاثیر داره یه داروی گیاهی هم من گرفتم پسرم هم سرفه میکنه بهش میدم عین اب رو اتیشه ولی نمیدونم گیاهاش چیه که بگم  دختر من وقتی هوا سرد میشه خیلی صورت و سرش رو میپوشونه و امسال چون مدرسه نداشتن و خونه بود و صبح ها نمیره بیرون خدا رو شکر سرفه نمیکنه ولی ما ۴ سال زمستون مدام دکتر بودیم تا یه دکتر گفت این فقط سینوزیتاش حساسن و با مراقبت اینجوری نمیشه خدا خیرش بده واقعا  هم با مراقبت خوبه

شما سینوزیت داری و باید وقتی میری بیرون هد بند ببندی دختر منم اینجوری بود سیتریزین خارجی بخر بخور خی ...

آخه الان خس خس سینه هم گرفتم.مگ خس خس به سینوزیت ربط داره

آخه الان خ خ سینه هم گرفتم.مگ خس خس به سینوزیت ربط داره

اره تبدیل به چرک کهنه میشه باید انتی بیوتیک بخوری و خلط اور   مثلا دختر من دکتر بهش ازیترومایسین داد چون ریه بخاطر سرفه ی زیاد زخم میشه و فقط همین دارو برای خس خس ریه و درد قفسه سینه خوبه برای شما هم همینطوره از داروخانه بگیر دستور مصرفشم میگن با سیتریزین و بخور جوش شیرین کلا بخور حتی اوکالیپتوس  برات خوبه حتی قرقره کردنه ننمک با بینی یا سرم خوراکی کلا یه مدت که سینوزیت با گرم کردن و اینچیزا درست نمیشه بخاطر کهنه شدن و عوارضش هست مثل همین درد قفسه سینه و گاهی بینی هم داخلش یه جور سوزش داره که چشم هم یه جوری میشه ما میگیم بینی دود میکنه نمیدونم شما چجوری بیان میکنین این اذیته بینی رو 

اره تبدیل به چرک کهنه میشه باید انتی بیوتیک بخوری و خلط اور   مثلا دختر من دکتر بهش ازیترومایسی ...

دقیقا من سمت چپ بینیم چندساله ک اکثر اوقات میسوزه سردردم دارم.تنگی نفسم دارم.دکتر ب من گفت آسم داری ولی من باور نمیکنم چون یکساله ک دارم داروهاشو مصرف میکنم ولی دریغ از ذره ای تاثیر

دقیقا من سمت چپ بینیم چندساله ک اکثر اوقات میسوزه سردردم دارم.تنگی نفسم دارم.دکتر ب من گفت آسم داری ...

افرین سر درد که یکی از نشونه های صد در صد سینوزیته اصلا داروهای اسم و استفاده نکن تو یه بار اب نمکه رقیق رو با بینین استفاده کن ببین بریز کف دستت و نترس نعس بکش بزار بره داخله بینین دختر من ۸ سالش بود این کارو میکرد دیگه بار سوم و چهارم من کمکش نمیکردم خودش انجام میداد این داروهایی که گفتم رو بخور شما ببین خوب نشدی هر چی دلت خواست به من بگو من مطمئنم شما سینوسات چرکی شده و کهنه یه مقدار رسیدگی میخواد که خوب بشی اخه نمیشه که اینجوری بمونی درمان اساسی کن با چیزایی که دردسترس هست و خطری هم نداره  اتفاقا به دختر من یه اسپری مخصوص بینی داده بود میزد  بدتر میشد انگار باعث التهاب بیشتر سینوساش میشد

افرین سر درد که یکی از نشونه های صد در صد سینوزیته اصلا داروهای اسم و استفاده نکن تو یه بار اب نمکه ...

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی هات

دیگ خسته شدم ازین وضعیت.اینهمه داروهای گرون و اسپره های خارجی همش بی تاثیر.راهکارتو امتحان میکنم