2777
2789
عنوان

داستان زندگی من (5)

| مشاهده متن کامل بحث + 29552 بازدید | 218 پست

دلم میخاد بشینم جلو سونیا بجای آنید تا حرف میزنه یجوری بکوبونمش ک یجا میشینه فقط زل بزنه ب سقف😁

💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم

روزا گذشت و دیدم اینطوری نمیشه و آنید هنوز ناراحته ....آنید خوشحال نیستو نمیخنده

یه روز تو اتاقم فکرای جدید کردم..

تصمیم گرفتم اون اندک احساساتی ک بعد از همه این اتفاقا واسم مونده بودو رها کنم از قفس

گفتم من دیگه نمیخوام از چیزی فرار کنم

میخوام جسارت داشته باشم

میخوام ریسک کنم

دیگه چی میخواد منو زمین بزنه..

اومدیمو تو این ریسک ها،یهو گرفت و زندگیم نجات پیدا کرد خداروچه دیدی کی میتونه اینده رو پیش بینی کنه ....

آره..میخوام بجنگمو حقمو بگیرم..

میدونم ممکنه نابود تر از این بشم

ریسکه دیگه..

ولی این جایی ک الان هستمم همچین جای خوبی نیست

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط من ایجوریم یا شماهم ایجوری هستین ک خودمو تو تک تک لحظه های اسی تصور میکنم    

من قسمتی که دانیال که عشق انید یک طرفه بود میگفتم بچس ولی حسش به علی و کار علی باهاش خیلی نارحت شدم 

خیلی جاهاشم مثل خودم به هر کی خوبی میکنم بدی مبینم 

یه روزی روزا،حال و هوای جدیدی از زندگیم شروع شد 😊

داداش همون پسره ک ازم 4سال کوچیکتر بود پیام داد و من اصلا یکبارم از نزدیک ندیده بودمشونمیشناختمش..ازم بابت کار داداشش عذر خواهی کرد و گفت بچه بوده شما ببخشیدش..

منم گفتم اصلا یادم به داداشتون نبود و اشکالی نداره..

پسر مودب و باشعور :)))

خوب و بجا حرف میزد.. اسمش هم آرمان

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

از اونشب به بعد،گاهی با هم چت میکردیم و از صحبت باهاش خسته نمیشدم..😍

خیلی جالب بود ک بااینکه هموندیده بودیم،بعد از دوهفته خیییلی باهم مهربونو خوب شدیم😄

من جوری با وجودش ارامش گرفتم ک هرصبح بعد از بیدار شدن از خواب،چکش میکردم ک پیامم داده یا ن..اونم هرروز بهم پیام صبح بخیر میفرستاد و من خوشحال ...

من اهل عکس فرستادن واسه کسی نبودمو

کاری نمیکردم ک ممکن بود بعدا واسم دردسر بشه..

ولی پسره واقعا خوب بود و بهش اعتماد داشتم😊 

این پسر مثل فرشته ها بود 

عالییییی عالییی

واسه همینم یه عکسمو واسش فرستادمو اونم دیدو کلیییییی ازم تعریف کرد..😍😍😍