2777
2789
عنوان

این اگه جای گاز نیست چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 4119 بازدید | 160 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

:((((  با دوتا بچه نه میتونم برم نه دلم میخواد ریختشو ببینم

عزیزم اگه سابقه داره پس امکانش هست..گلم خیانت ترکش خیلی خیلی سخته مثل اعتیاد می مونه یه مدت ترک کنن باز وسوسه میشن سعی کن قدرتمند بشی شرایط جدایی نداری باید بسازی تجربه نشون داده داد و قال چیزی رو درست نمیکنه چون یا زرنگ میشن و راه پنهانکاری یاد میگیرن یا وقیح تر میشن تو روی آدم انجام میدن

چونکه خبر مرگم قول داد به من گفت دیگه نمیکنم 😭 

مال من ۴ ساله آدم‌نشده.همین دیشب یک موردشو فهمیدم.خبر مرگش از بعد تولد بچم اینکارا رو کرد وگرنه عمرا بچه نمیاوردم.مشاوره هم رفتیم.بی فایده.امروزم عین سگ داشت توجیه میکرد

فایده نداره خواهر مال من که آدم نشد.

به نظرم خودتم اینورو گاز بگیر ببین شبیه اون میه یا نه .....

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
مال من ۴ ساله آدم‌نشده.همین دیشب یک موردشو فهمیدم.خبر مرگش از بعد تولد بچم اینکارا رو کرد وگرنه عمرا ...

من با عشق ازدواج کردم باهاش هنوزم وقتی سروصداها میخوابه کلی دوستش دارم 

به ولله از دخترایی که میاره سرم بدتر نیستم که بهترم هستم 

نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم از زندگیم سیر شدم دیگه

در حالا حاضر اگه به گردنش دسترسی پیدا کنم رگشو میزنم 🥺

نه بابا این جای گاز نیس ....گاز ک اینجور نیس

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
من با عشق ازدواج کردم باهاش هنوزم وقتی سروصداها میخوابه کلی دوستش دارم  به ولله از دخترایی که ...

درکت میکنم.منکه فعلا هیچ چیزی به ذهنم نمیرسه.اومدم اتاق دراز کشیدم.تازه گندشو دیشب فهمیدم.مردا کثافت شدن.فقط اینو میدونم.دیگه هم نمیخوام تو رویا زندگی کنم