2777
2789

چهار سال قطع رابطه بودم و نمیرفتم تازه شروع کردم دو ماه یه بار میرم،ولی در حد سلام و خدافظ هیچ کاری هم نمیکنم فقط سفره میچینم و جمع میکنم بعدش میام تا چند روز عذاب وجدان میگیرم.

فقط گارد نگیرید چون کارش بد بود وگرنه مردای ایرانی بچه ننه تر از این حرفان که مادرشون مقصر نباشه راضی بشه زنش چهار سال رفت و آمد نکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بخاطر کارهاشون دل چرکینم و به جز سلام و خداحافظ چیزی نمیگم ولی دوست ندارم مادرشوهرم که هم سن مادرمه، جلوم خم و راست شه برم ظرفی داشته باشه میشورم، یا گازش کثیف باشه تمیز می کنم 

حالا چیکار کرده مگه؟

از اول زندگی دخالت کرد من مذهبی نیستم ولی اهل آرایش و خودنماییم نیستم هزار بار سر این بهم توهین کرد که حالا کار ندارن دخالتو همه میکنن،ولی سر تنبلی تخمدانم اومد سرم گفت طلاق بگیر برو من عروس نازا نمیخوام به مامانم زنگ زد گفت دخترتو ببر.

منم بخاطر کارهاشون دل چرکینم و به جز سلام و خداحافظ چیزی نمیگم ولی دوست ندارم مادرشوهرم که هم سن ماد ...

من آخه اصلا از جام تکون نمیخورم گرچه میرسیم شام میخوریم سفره جمع شد شوهرم میگه بریم کار دارم.

من آخه اصلا از جام تکون نمیخورم گرچه میرسیم شام میخوریم سفره جمع شد شوهرم میگه بریم کار دارم.

مادرشوهرم اینا دو تا کوچه فاصله دارن شوهرم هر روز سر می زنه در حد نیم ساعت ولی من هر وقت دعوت کردن میرم شاید یک ماه یکبار یا کمتر، من به شوهرم میگم رفتی ظرف نشسته داشتن بشور مادرت گناه داره، خودم میرم همه کار می کنم بلاخره سنی ازشون گذشته گناه دارن