خانوما لطفا نظرتون رو بگید، اگر همسرتون به جای اینکه با شما لحظات خوشی داشته باشه و با شما وقت بگذرون، ترجیح بده بره با همکاراش وقت بگذرونه چکار میکنید؟
مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آنای عزیز من با همسرم خیلی همراهم، اگه بگه بریم اون سر دنیا زود تر از خودش آماده میشم، هرکاری میکنم، اما یه وقت هایی احساس میکنم که ترجیح میده با همکاراش و دوستاش خوش بگذرونه حتی وقتی باردار بودم و از اونجایی که دوستی ندارم و تنهام
یه روز دورهمی با دوستاش رفته بودن بیرون و من تنها مونده بودم خونه، این در صورتیه که کلا چندوقت بود بیرون نرفته بودیم و دلم میخواست بریم بیرون اما همسرم با همکارا و دوستاش رفته بود و وقتی برگشت گفت ای کاش تو هم بودی خیلی خوش گذشت! این حرفش خیلی ناراحتم کرد ، این مسئله باز هم تکرار شد، باز هم تکرار شد و باز هم تکرار شد
مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️
چاره ی دیگه ندارم کاری از دستم بر نمیاد وقتی به زور میکشمش خونه بد قلقی میکنه دعوا درس ...
نه ما دعوا نداریم فقط انگار یجورایی جدا شدیم، اما من سعی میکنم باهاش حرف بزنم و هر بار بهش میگم و اون هم تایید میکنه و میگه آره تو هم باید باشی و بعدش!!!
احساس باخت میکنم!